Colectii noi de gresie si faianta de la Undefasa!

Actualizat la 3 December, 2015 at 10:36 pm

Începand cu luna Mai, urmatoarele colectii noi de greise si faianta de la furnizorul Undefasa vor fi comercializate in regim de stoc.

SERIA STATUARIO
Faianta format 20×60 , suprafata lucioasa , imitatie de marmura . De remarcat este decorul Infinity Yellow Box ce se vinde la m2. Gresia Statuario format 41×41 este pasta rosie , se foloseste numai pt amenajari interioare. La aceasta serie daca suprafata de gresie este destul de generoasa se poate recomanda ca alternativa gresia Carrara format 60×60, portelanata, suprafata mata. Pentru living gresia Carrara 60×60 se poate combina cu gresia tip decor Antico Carrara 60×60 ( se vinde la m2 ) pentru a delimina o anumita suprafata. Decorul Mosaico Diana Negro 30×30 se vinde la bucata , se aplica pe perete si se recomanda pentru placarea zonelor ce dorim sa le scoatem in evidenta.

gresie-si-faianta-STATUARIO

SERIA TUCAN 20X60
Colectie lansata de Undefasa in toamna 2014 , format 20×60 , suprafata lucioasa , gama de culori variata. Se poate recomanda atat pt amenajare baie cat si bucatarie , gratie decorurilor existente in aceasta serie ( Eden-2 si Cosmo-3 ) , aceste decoruri se vand la set. Gresia este pasta rosie, se recomanda numai pentru utilizare la interior.

gresie-si-faianta-tucan

tucan

SERIA ATLANTA
Serie lansata de Undefasa in primavara 2015 , format 20×60 , mata. De stoc vor fi culorile Blanco + Gris. Gresia este pasta rosie se recomanda utilizarea ei numai la interior. Decorul Patchwork se vinde la m2 ( nu la bucata ) , acest decor contine 3 piese distincte ce se pot gasi intr o cutie ( respectiv 10 bucati) , proportia celor trei modele intr o cutie este aleatorie si are loc in procesul de productie , deci nu se pot alege anumite modele pt acest decor.

gresie-si-faianta-ATLANTA

SERIA MIO CID + QUIXOTE ( completare piese gresie )

Elementele de mai jos sint piese de decor ce ajuta la ofertarea gresiei pt seriile Mio Cid si Quixote (gresia este de stoc).

gresie-mio-cid


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

2 thoughts on “Colectii noi de gresie si faianta de la Undefasa!

 • 3 December, 2015 at 17:56
  Permalink

  Buna seara.aveti o faianta verde turcoase cum se cumpara ?

  Reply
 • 3 December, 2015 at 22:38
  Permalink

  Comanda se poate face pe site sau in Vitan Barzesti, sediul central si cel mai bine aprovizionat magazin! Chiar daca respectiva faianta nu se afla in stoc se poate face comanda la furnizor cu conditia ca acesta sa mai produca respectiva colectie.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *