Colecția Tesi de la Ideal Standard transformă orice baie într-o minunată oază de relaxare

Ideal Standard, furnizorul lider pentru soluții inovatoare de baie sub semnul designului, a împletit forma cu funcționalitatea pentru a crea Tesi, o colecție de obiecte sanitare ceramice, căzi și baterii ce se armonizează perfect pentru a crea o gamă versatilă și abordabilă.

Creat de designerul Ideal Standard, Robin Levien, Tesi reprezintă o categorie de soluții versatile având opțiuni ce funcționează perfect în băile de familie, toaletele de serviciu și băile de lux. Colecția este suplă, elegantă și vioaie: este adaptat special pentru a se potrivi necesităților mediului și stilului de viață , jucând fără eforturi orice rol și reușind mereu să atingă echilibrul perfect.

Toate vasele de WC din colecția Tesi sunt echipate cu tehnologia de spălare AquaBlade, conferind cel mai frumos aspect estetic asigurând un nivel superior de igienă , mai puțini stropi și reducerea zgomotului. AquaBlade, permite spălarea vasului din partea superioară , asigurând astfel curățarea întregii suprafețe interioare fără a lăsa margini greu accesibile nespălate fiind un produs unic de la Ideal Standard.

Această facilitate de întreținere se transmite în cadrul tuturor elementelor de design ale colecției. Sistemele de fixare ascunse ale vasului de WC și bideului suspendat creează un aspect curat, luxos la un preț extrem de abordabil. Chiar și capacele vaselor de WC, un detaliu ce poate fi neglijat cu ușurință, au fost realizate gândindu-ne la client. Opțiunea de închidere lentă se bucură de un mecanism de extragere rapid, astfel încât beneficiarul final are libertatea completă de a curăța suprafețele.

Cu o gamă atât de vastă ca Tesi, nu este o problemă să amenajați cea mai mică încăpere. Există opțiuni disponibile pentru toaleta de serviciu, designul pur și simplu adaptându-se perfect cu ușurință la dimensiunile mai mici.

Obiectele sanitare ceramice se asortează perfect cu mobilierul de baie practic și elegant Tempo. Gama de mobilier Tempo concepută în mod inteligent conferă spații discrete de depozitare în băile aglomerate. Cu o gamă vastă de dulăpioare, există o configurație ce se potrivește în fiecare încăpere. Neutre, dar incontestabil contemporane, finisajele Gri sablat și Alb strălucitor completează contururile gamei Tesi. Elementele ceramice și de mobilier se integrează armonios pentru a obține un efect remarcabil. Ușile și sertarele cu închidere lentă conferă un sentiment de facilitate întregii experiențe.

Combinațiile Tesi exprimă în egal măsură calitatea și stilul. Caracterizate prin linii geometrice simple echilibrate de forme rotunjite, acestea completează perfect calitățile stilistice ale obiectelor sanitare ceramice Tesi. Există o gamă vastă de posibilități de alegere, fiecare avându-și locul perfect în baia potrivită . Există patru tipuri de baterii de lavoar: înaltă, mini, standard sau încastrată. Toate sunt caracterizate printr-un superb design suplu și sunt prevăzute cu cartuș cu disc ceramic pentru a controla debitul și temperatura apei cu o precizie impecabilă. Bateria cu dublă comandă de umplere a căzii și bateria de amestec de cadă și duș se asortează perfect cu bateriile de lavoar. Printr-o ușoară atingere a diverterului, puteți comuta de pe funcția de umplere a căzii pe funcția separată de duș Idealrain. În timp ce faceți duș , axul inteligent al preaplinului ‘follow me’ permite ca furtunul să nu vă stea în cale.

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *