Romstal si City Garden parteneri PARK(ing) Day

Actualizat la 4 September, 2019 at 12:32 pm

City Garden Park(ing) DayPARK(ing) Day este un eveniment global creat anual de un grup de artisti proveniti din San Francisco numit ReBar. Actiunea a inceput in 2005, iar de atunci, an de an, activisti, cetateni si artisti se intalnesc in cadrul acestui eveniment pentru a transforma parcarile in spatii publice si a atrage atentia asupra faptului ca acordam mult prea mult din spatiul public masinilor. Reteta poate fi extrem de simpla – un grup de prieteni inchiriaza un loc de parcare pentru cateva ore si il folosesc cum vor ei – sau mai organizata – cum se intampla in Bucuresti, Pittsburgh sau Adelaide.

ghiveci floriBucuresti s-a alaturat manifestului in 2010, iar acum am ajuns la a patra editie. Va invitam pe Facebook-ul PARK(ing) Day Bucuresti pentru a vedea mai multe imagini si idei din editiile precedente. In acest an printre participanti se afla si CityGarden, cea mai frumoasa companie a grupului Romstal.

City Garden va aranja un colt cu flori, pomisori si mobilier de gradina pentru cei ce vor un mic popas in Centru. Aduceti si pe cineva drag! ”Cu o floare primavara se face!” – cuplurile vor primi cate o floare si o poezie din partea voluntarelor City Garden. Momentul romantic va fi fotografiat si vom face o galerie pe site pentru a pastra amintirea.
Cei mai creativi dintre voi vor primi “Ghivece cu caracter”, personalizate, pictate pe loc. City Garden aduce ghivecele, masuta, culorile, pensulele, voi veniti cu buna dispozitie, imaginatie si intreaga familie :)
www.citygarden.ro este mai mult decat o florarie online. Specialistii companiei se ocupa inca din 2006 de importul si distributia de plante de interior-exterior, seminte, bulbi, pamant flori, decoratiuni , mobilier gradina, masini gradinarit , sisteme irigatii precum si servicii de proiectare si amenajare peisagera.

Programul evenimentului PARK(ing) Day Bucuresti Vineri si Sambata 20-21 septembrie!
PDayProgram_bun-604x1024

zp8497586rq

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.