Chiuvetele Franke Fragranite, un plus în fiecare bucătărie

Redefinirea rezistenței
Fragranite este al patrulea cel mai dur material din lume, după diamant, rubin și topaz. Odată instalată, chiuveta din fragranite nu se va crăpa, nu se va zgâria și va rezista o viată întreagă. De asemenea, materialul Fragranite este mai neted, mai ușor de curățat și face chiuveta mai igienică și mai rezistentă la pete.

chiuveta-fragranite

Integrarea tehnologiei Sanitized
Franke a fost prima companie din România care a introdus această inovație pentru chiuvetele din fragranite, tehnologie care ajută la menținearea curată a suprafeței chiuvetelor și oferă o protecție îndelungată. Bucătăriile pot fi un loc propice pentru răspândirea bacteriilor, de aceea necesită o atenție specială. Pe un material neprotejat bacteriile se pot multiplica la fiecare 20 minute ceea ce are un impact negativ asupra igienei. Această inovație introdusă în chiuvetele fragranite ajută la menținerea curată a suprafeței chiuvetei și oferă chiuvetei o protecție de lungă durată. Nu înlocuiește curățarea dar ajută la păstrarea suprafețelor în condiții igienice.
Ionii de argint sunt introduși în granit pentru o protecție îndelungată. Testele demonstrează faptul că 99% din bacterii nu se vor mai înmulți.Argintul este un ingredient activ care previne înmulțirea bacteriilor și a microbilor. Particulele de argint destabilizează membrana celulei bacteriei împiedicând respirația și hrănirea acesteia precum și divizarea celulei.

Cu ce curăţ chiuveta din Fragranite?
Chiuvetele Franke din fragranite sunt realizate din materiale care sunt rezistente la pete, cu condiţia să fie curăţate corect şi cu un produs de curăţare corespunzător. Studiile au indicat că petele pe chiuvetele din materiale sintetice sunt mult mai frecvente în zonele cu apă dură, deoarece calcarul aderă la suprafaţa chiuvetei şi se pătează de la cafea, ceai și altele. Astfel, petele se formează pe depunerile de calcar şi nu pe materialul din care este realizată chiuveta.fragranite
Una dintre cele mai bune modalităţi de întreţinere a chiuvetei din material sintetic este curăţarea cu pastă Franke. Pasta trebuie aplicată pe chiuvetă, apoi frecaţi cu buretele livrat împreuna cu pasta (buretele trebuie să fie uşor umezit). Lăsaţi pasta să acţioneze câteva minute, după care clătiţi bine cu apă. Dacă veţi curăţa periodic chiuveta în acest mod, nu se vor mai forma depozite de calcar şi suprafaţa chiuvetei se va menţine curată. După curățare și clătire se recomandă îndepărtarea urmelor de apă prin ştergerea chiuvetei cu un material uscat, moale.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

2 thoughts on “Chiuvetele Franke Fragranite, un plus în fiecare bucătărie

 • 16 December, 2016 at 15:34
  Permalink

  Salut! De unde as putea  achiziționa Pasta Franke pt chiuvetă  din Fragranite….Mulțumesc. 

  Reply
  • 20 December, 2016 at 10:31
   Permalink

   Pasta  Franke pentru Fragranite este un produs care se aduce pe baza de comanda si se poate comanda in orice magazin fizic Romstal, la divizia de sanitare.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *