Chiuvete și baterii Franke

Începând cu luna septembrie Romstal a importat mai multe produse de calitate superioară de la compania Franke. Este vorba despre mai multe chiuvete și baterii care vă vor satisface toate dorințele în bucătărie.bahia

Mai întâi vorbim despre chiuveta Franke CIN 620 pentru montare pe blat. Aceasta este realizată din inox și are un finisaj satinat. Modelul are 2 cuve (340x370mm) și nu dispune de picurător. Se livrează împreună cu un ventil de 2", mastic și clemele de fixare.

Chiuvetele ONL 621 sunt disponibile atât pe stănga cât și pe dreapta. La fel ca modelul anterior este realizată din inox. Diferențele vin de la mărimea cuvelor (340x400mm) și de la faptul că acest model dispune de picurător. De asemenea se livrează împreună cu un ventil de 2", mastic și clemele de fixare.

Chiuvetele FRAGRANITE BAG 611 Avena și FRAGRANITE BAG 611 Grafite sunt realizate din material compozit – fragranite. Ambele se montează pe blat. De asemenea este bine de știut că sunt reversibile, adică pot fi montate cu picurătorul atât pe partea dreapta, cât și pe stânga. Tot realizată din același este și chiuveta MRG 620. banner-ai288

Printre avantajele pe care le oferă materialul Fragranite enumerăm:
• Rezistența la șoc – este un material cu rezistență extrem de mare. Fragranite nu se ciobește și nu se fisurează chiar și după un impact cu corpuri grele.
• Rezistența la zgârieturi: chiuvetele din Fragranite sunt foarte rezistente la zgârieturi, păstrându-și în timp aspectul de produs nou.
• Anti-absorbant (neporos) – datorită suprafeței neporoase, Fragranite nu se va păta nici chiar în contact cu uleiuri, substanțe grase, etc.
• Rezistența la temperatură – Fragranite rezistă la expuneri de scurtă durată la temperaturi de până la 250°C, păstrându-și aspectul inițial de-a lungul timpului.
• Ușor de curățat – datorită finisajului exclusiv Duraklenn ce face suprafața chiuvetei extrem de netedă și placută la atingere, chiuvetele din Fragranite sunt extrem de ușor de curățat.
• "Sanitized" Tratament antibacterii și microbi – datorită tratamentului exclusiv Sanitized, chiuveta este protejată de înmulțirea bacteriilor și a microbilor, care este redusă cu 99%

Pe lângă chiuvetele prezentate mai puteți achiziționa și bateriile Bahia în aceleași culori Avena și Grafite. Bateriile monocomandă Bahia au un design modern care se integrează cu usurință în orice bucătărie. Cartușul lor este de 35mm. Bateriile sunt dotate cu racorduri flexibile din inox.


O altă noutate o reprezintă pachetul compus din chiuvetă și baterie. Pachetul Franke Bahia conține chiuveta ROG 610 și bateria Bahia, ambele finisaj Avena sau Grafite.Chiuveta Franke ROG 610 are formă rotundă, cu gaură pentru baterie și se monteaza pe blat. Aceasta este realizată din material compozit. Se livrează în cutie de carton cu ventil de 3 1/2" și cleme de fixare. 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *