Chiuveta cu două cuve Franke MRG 620 din fragranite – Eleganță, rezistență, funcționalitate, toate la superlativ

Dacă tocmai ați terminat de construit o casă iar bucataria dumneavoastra spatioasa trebuie mobilata cu cele mai moderne ustensile, este momentul sa aruncati o privire asupra acestei minunate chiuvete cu două cuve produsa de Franke. MRG 620 din fragranite este alegerea potrivita in orice bucatarie datorita dimensiunilor generoase, designului atragator dar, mai ales, datorita materialului din care este realizata.Chiuvete FRAGRANITE

Fragranite este al patrulea cel mai dur material din lume, după diamant, rubin și topaz. Odată instalată, chiuveta din fragranite nu se va crăpa, nu se va zgâria și va rezista o viată întreagă. De asemenea, materialul Fragranite este mai neted, mai ușor de curățat și face chiuveta mai igienică și mai rezistentă la pete.

Chiuveta MRG 620 cu finisaj Grafite se monteaza pe blat incadrandu-se minunat in peisaj. Este caracterizata de eleganta prin fiecare por. Datorita celor doua cuve va va fi mai usor ca niciodata sa spalati vasele sau legumele tracandu-le dintr-o parte in cealalta fara niciun efort.

Integrarea tehnologiei Sanitized

Franke a fost prima companie din România care a introdus această inovație pentru chiuvetele din fragranite, tehnologie care ajută la menținearea curată a suprafeței chiuvetelor și oferă o protecție îndelungată. Bucătăriile pot fi un loc propice pentru răspândirea bacteriilor, de aceea necesită o atenție specială. Pe un material neprotejat bacteriile se pot multiplica la fiecare 20 minute ceea ce are un impact negativ asupra igienei. Această inovație introdusă în chiuvetele fragranite ajută la menținerea curată a suprafeței chiuvetei și oferă chiuvetei o protecție de lungă durată. Nu înlocuiește curățarea dar ajută la păstrarea suprafețelor în condiții igienice.Franke MRG 620

Ionii de argint sunt introduși în granit pentru o protecție îndelungată. Testele demonstrează faptul că 99% din bacterii nu se vor mai înmulți. Argintul este un ingredient activ care previne înmulțirea bacteriilor și a microbilor. Particulele de argint destabilizează membrana celulei bacteriei împiedicând respirația și hrănirea acesteia precum și divizarea celulei.

Chiuveta MRG 620 de la Franke nu isi va pierde din stralucire gratie rezistentei extraordinare a materialului Fragranite.

Printre avantajele pe care le ofera materialul Fragranite sunt:

  • Rezistenta la soc – este un material cu rezistenta extrem de mare. Fragranite nu se ciobeste si nu se fisureaza chiar si dupa un impact cu corpuri grele.
  • Rezistenta la zgarieturi – nu se zgarie: chiuvetele din Fragranite sunt foarte rezistente la zgarieturi, pastrandu-si in timp aspectul de produs nou.
  • Anti-absorbant (neporos) – datorita suprafatei neporoase, Fragranite nu se va pata nici chiar in contact cu uleiuri, substante grase, etc.
  • Rezistenta la temperatura – Fragranite rezista la expuneri de scurta durata la temperaturi de pana la 250°C, pastrandu-si aspectul initial de-a lungul timpului.
  • Usor de curatat – datorita finisajului exclusiv Duraklenn ce face suprafata chiuvetei extrem de neteda si placuta la atingere, chiuvetele din Fragranite sunt extrem de usor de curatat.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *