Cerasa Movida: Naturalete, stil si eleganta

Actualizat la 14 May, 2015 at 07:57 am

mobilier baie Cerasa Movida Baile si-au schimbat tot mai mult identitatea originala, trecand de la un spatiu privat la un adevarat spa in propria locuinta. A devenit o parte centrala a casei, cu o personalitate puternica si un rol bine definit. Abordarile in materie de desing sunt tot mai diverse si reflecta o noua tendinta: transformarea baii int-un spatiu perfect functional, in care imaginatia este folosita la maximum.

O baie ce pastreaza eleganta in liniile sale clasice va fi intotdeauna in trend. Utilizarea elementelor naturale capata un rol din ce in ce mai important in amenajarea bailor. O camera de baie in stil natural reflecta simplitate si eleganta. Mobilierul de baie Cerasa Movida readuce calmul si  creeaza un spatiu feeric. Detaliile sunt impecabil realizate pentru a spori autenticitatea decorului si a crea locul perfect pentru relaxare. Lemnul defineste un spirit liber si pasiunea pentru elementele naturale.

mobila de baie Cerasa MovidaMarginile largi ale lavoarului si sertarul de dimensiuni generoase sunt spatii ample de depozitare a diverselor obiecte de toaleta. Sistemele de fixare sunt reglabile, pot sustine o greutate maxima de 100 kg si sunt montate pe partile laterale ale mobilierui. Masca are sertarul metalic complet extractabil, pentru mai mult confort. Sertarul are mecanism soft-close de inchidere si capacitate de incarcare 30 kg. Partile interioare ale mobilierului au acelasi finisaj ca si corpul mobilierului, pastrand in acest mod un aspect unitar si intensificand eleganta liniilor. Balamalele de la usi au mecanisme soft-close de tip quick-release. Acestea permit scoaterea si montarea rapida a usilor fara utilizarea unei surubelnite. Marginea usii care se inchide este protejata de un cauciuc care absoarbe socul. In acest fel intretinerea si curatarea mobilierului este mult mai facila.

Mobila baie Cerasa MovidaToate elementele suspendate sunt prevazute cu sisteme de siguranta care previn desprinderea accidentala. Oglinda este protejata de o folie speciala, aplicata pe spatele oglinzii, care retine cioburile in cazul in care oglinda se sparge. Lavoarul este realizat din material compozit pe baza de rasini poliesterice si carbonat de calciu. Este un material nonporos acoperit cu un strat de gel-coat cu grosime de 1mm care asigura protectie impotriva ingalbenirii si a depunerilor de bacterii si murdarie.

Cerasa Movida atrage atentia asupra resurselor naturale si are o orientare eco-friendly. Mobilierul este realizat din Idropan V100 (aschii din lemn amestecate cu un material de legatura) cu o durata de viata mai lunga si protectie sporita la umiditate si apa si cu un continut redus de formaldehide. Materialele utilizate sunt realizate in Italia si sunt supuse unor teste riguroase de calitate.

Romstal recomanda: http://www.romstal.ro/mobilier-de-baie-movida-105-c109794.html


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *