CeraPlan III si JADO JOY o poveste de succes la premiile de design de produs iF 2014

Actualizat la 20 May, 2015 at 07:08 am

JADO JOY, noua serie de baterii, a castigat un premiu aditional – iF GOLD. Bonn, Martie 2014.

Nu mai putin de DOUA serii Ideal Standard au primit mult ravnitul premiu  iF, acesta fiind, pentru mai bine de 60 de ani, recunoasterea performantelor deosebite in zona de design de produs. CeraPlan III si JADO JOY au primit renumitul premiu pentru design al Targului de la Hanovra la categoria “Design de produs”. In plus, JOY a primit un premiu  “GOLD design award”, care este oferit celui mai bun produs, ales dintre toti castigatorii categoriei “Design de produs”. Juriul format din experti au analizat un total de 3.249 de proiecte inscrise la aceasta categorie. Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc pe 28 Februarie 2014, la Sala BMW Welt Hall din Munich.

jado joy

JOY este o serie de baterii cu personalitate puternica, descrisa de designeri “ ca fiind “aparent naturala si totusi individuala”. Gama nobila de baterii a castigat peste 50 de voturi datorita caracterului sau deosebit: o tranzitie creata organic din caracteristicile de baza bine cunoscute adaugate la o entitate perfect sculpturala si armonioasa. Corpul bateriei cu forma geometrica si pipa speciala ii confera bateriei JADO JOY o aparitie eterna si eleganta. O parte din expresia sa emotionala este data de mecanismul inovator de elevare a manerului, parte integranta a corpului bateriei, exprimand ingeniozitatea sa rafinata numai in momentul in care bateria este utilizata. Prin intermediul acestei tehnologii, JOY poate fi utilizata intuitiv, fiind insa in mod splendid functionala si pastrandu-si aparenta nobila. Datorita elegantei sale, avand forma unui flaut, JADO JOY amplifica valoarea fiecarei bai.

jado joy 2

Seria de succes CeraPlan este prezentata cu ocazia Targurilor Speciale:  SHK Essen si IFH Nuremberg la a 3-a sa generatie, cu un upgrade tehnic, sub denumirea CeraPlan III. Designul sau a avut o influenta convingatoare asupra juriului de experti cu ajutorul sloganului de lansare: “Evolutie si nu Revolutie”, printre altele. Calitatile sale de necontestat, combinate cu functionalitatea si siguranta in utilizare, sunt argumentele care au dus la aparitia acestei serii complet moderna si revigoranta, in timp ce proiectia lunga a pipei face aceasta baterie potrivita pentru orice dimensiune de lavoar.

CERAPLAN-III-FEATURED_central-photo

Dubla inaltime a pipei permite un unghi mai mare pentru jetul de apa, astfel devenind mult mai confortabil de utilizat pentru spalarea mainilor. Nivelul crescut de functionalitate al CeraPlan III combinat cu un design deosebit, ce reflecta forma cubica-blanda si minimalista conform tendintelor de arhitectura curente, fac din aceasta serie un obiect ideal pentru cultura residential contemporana. In plus, materialele de calitate folosite in producerea seriei CeraPlan III, aduc o nota deosebita acestui produs bestseller.

baterie-de-baie-ceraplan

Designul seriilor de baterii CeraPlan III si JOY este creat de studioul de design  ARTEFAKT, din Darmstadt. Designerii renumiti: Thomas Fiegl si Achim Pohl lucreaza cu credinta maxima in motto-ul: “redus la identitate” insemnand astfel concentrare pe caracteristicile fundamentale ale produsului si in acelasi timp amplificarea acestora. Cu aceasta abordare, seriile de baterii CeraPlan III si Joy au primit atat functionalitate exceptionala cat si un aspect foarte atractiv. ARTEFAKT a fost infiintata in 1989 si a primit numeroase premii recunoscute international.

baterii-de-baie-ideal-standard

Premiul de design iF a fost un simbol al performantelor exceptionale, pentru mai bine de 60 de ani, in domeniul designului. Targul de la Hanovra a decernat premiile iF inca din 1953. Un juriu format din 50 de experti recunoscuti international in domeniul designului, industriei si constructiilor, desemneaza castigorii premiilor pentru 17 categorii diferite, majoritatea in zona de design al spatiului de interior. Criteriile de jurizare pentru premiile iF sunt, printre altele, calitatea caracteristicilor de design, materialul ales, nivelul de inovatie si compatibilitatea cu mediul inconjurator.

 

Aceste produse deosebite pot fi aduse pe baza de comanda in magazinele Romstal. Pana pe 30 septembrie 2014 produsele Ideal Standard vin cu reduceri pentru achizitia de baterii.BANNER CAMPANIE IDEAL STANDARD_2-01


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

2 thoughts on “CeraPlan III si JADO JOY o poveste de succes la premiile de design de produs iF 2014

 • 11 August, 2014 at 13:14
  Permalink

  desing,naturala,rafinata,calitate,aspect atractiv,eleganta

  Reply
 • 8 September, 2014 at 18:52
  Permalink

  Cu siguranta este un desing,naturala,rafinata,calitate,aspect atractiv,eleganta

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *