CERAMICA EURO – Obiecte sanitare în armonie cu stilul tău de viață

Actualizat la 20 November, 2018 at 10:11 am

Nu este ușor să găsești obiecte sanitare care să se potrivească perfect stilului băii tale. Grohe vine cu o colecție de obiecte sanitare ceramice care se completează reciproc ca design și tehnologie și vă fac alegerea ușoară. Este vorba de seria Euro, colecție de obiecte sanitare moderne echipate cu cea mai avansată tehnologie. La GROHE, dorința noastră este aceea de a-ți face timpul petrecut în baie cât mai confortabil cu putință, fără nicio restricție. Descoperă tehnologiile noastre inovatoare GROHE:

— Tehnologie unică a suprafeței PureGuard – opțională

— Toate vasele de toaletă au clătire cu Triplu Vortex

— Toate vasele de toaletă sunt rimless (fără ramă)Obiecte sanitare Grohe Euro

Imaginează-ți o baie aspectuoasă, adaptată fără efort la stilul tău de viață, în care îți începi și îți închei ziua într-un spațiu personal. O baie care este extrem de practică, dar și distractivă și distinctă vizual.

Gama ceramică Euro a fost special concepută pentru a combina o performanță excelentă cu un preț atractiv. Te poți bucura de o baie flexibilă și stilată zi de zi, pentru mulți ani.GROHE Ceramice Euro

Amenajează-ți baia pentru a crea un refugiu liniștitor, care facilitează confortul, relaxarea și starea de bine: cu gama Ceramică Euro. Această colecție îți oferă tot ce ai nevoie pentru soluțiile de baie, în special pentru băile mici. Toate lavoarele și vasele de toaletă din această colecție au o dimensiune și un design compact pentru utilizarea cea mai eficientă a spațiului.

Cu produsele ceramice GROHE, nu este nevoie să te bazezi pe presupuneri. Echipa dedicată de proiectare a analizat fiecare produs în parte pentru a stabili care obiecte sanitare arată mai bine împreună, garantându-ți o imagine estetică uniformă și completă. Produsele au fost testate fizic pentru a asigura că fiecare combinație sugerată îți oferă o potrivire perfectă.

Află din clipul următor care sunt beneficiile unui vas de toaletă Grohe Euro suspendat:

Mulțumită GROHE PureGuard, produsele ceramice Euro vin cu un finisaj rezistent și strălucitor. Ionii de mare durată cu efect antibacterian previn dezvoltarea bacteriilor și îți păstrează produsele ceramice curate și lipsite de germeni.GROHE_PureGuard

Suprafața netedă ține departe și murdăria rezultată din depunerile de calcar si mizerie, putând să fie curățată fără efort.

  • Îți păstrează produsele ceramice curate și strălucitor de albe
  • Ionii antibacterieni previn dezvoltarea bacteriilor

Alege obiectele sanitare din colecția Euro de la Grohe pentru un stil discret ca inspirație. Acest stil se bazează pe simplitate deoarece un design bun nu trebuie să fie strident. Liniile fluide ale Ceramicii Euro creează fără efort o baie confortabilă vizual.GROHE Ceramicele Euro


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 757 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *