Centralele termice Romstal au acum cel mai bun pret!

Actualizat la 22 July, 2019 at 01:15 pm

In ultima perioada din cauza crizei economice produsele economice au reusit sa ocupe o mare parte din piata. Automobilele Dacia sunt poate cel mai bun exemplu national si urmand acest model putem identifica multe altele. In aceste momente cand risipa nu mai este ingaduita cei mai multi dintre noi au realizat ca raportul calitate pret este cel care trebuie luat in seama atunci cand achizitionam ceva. Aceeasi poveste este si cu centralele termice Vision, comercializate sub brandul Romstal. Rolul unei centrale este sa produca apa calda, sa incalzeasca incaperile, sa consume putin gaz, sa nu se strice repede si sa coste cat mai putin posibil. Pentru toate astea a fost produsa centrala termica Vision II.

centrale termice romstalCentralele Romstal Vision au acum cele mai bune preturi. Vision 24kw cu kit evacuare inclus este doar 1799 lei cu tva

Pentru apartamentele de la blog e obligatoriu ca centralele termice sa fie cu tiraj fortat (TF in denumirea centralelor Romstal) ceea ce inseamna ca acestea vor folosi un kit de evacuare al gazelor arse precum acest kit coaxial.

Sub brandul Romstal sunt comercializate 3 modele de centrale termice clasice Vision ajunse la cea de-a doua serie. Doua dintre ele au aceeasi putere de 24 de kw dar desi par identice, intre ele exista o diferenta de constructie. Centrala Vision Dual are doua schimbatoare de caldura unul primar si unul pentru apa calda menajera. Acest avantaj ii permite o eficienta mai mare si o economie de combustibil. Diferenta de pret dintre ele nu este foarte mare, centrala cu doua schimbatoare, fara kit de evacuare avand acum un pret de 1909 lei cu tva inclus.

centrala termica vision 2Al treilea model are o putere de 30 de kw si tot doua schimbatoare de caldura ceea ce face din aceasta centrala solutia ideala pentru locuintele ceva mai mari si chiar pentru case.

Pe langa centralele termice clasice Romstal comercializeaza si centrale cu boiler de inox incorporat si modele in condensatie. Cu boiler de 60 de litri sunt doua modele disponobile, de 24 si 30 de kw. Avantajul acestor centrale este evident la nivel de confort si chiar reducere de combustibil prin rezervorul care inmagazineaza apa calda si o elibereaza la cererea consumatorului mai rapid decat o centrala clasica.

Noua tehnologie a condensatiei este aplicata deasemenea in productia centralelor termice Vision. In oferta curenta veti regasi o centrala in condesatie de 26kw si o centrala in condesatie 32kw cu boiler incorporat de 60l. Aceste centrale termice sunt  produse in  Italia si  sunt certificate in 32 de tari europene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *