Centralele electrice Vision, soluția perfectă pentru încălzire în 2018

Actualizat la 20 November, 2018 at 03:22 pm

Romstal merge pe verde si in 2018 si va recomanda sa achizitionati o centrala electrica Vision fabricata in Polonia care sa va asigure caldura fara a mai utiliza niciun fel de resurse fosile care sunt din ce in ce mai limitate. De acum nu mai ai nevoie de gaz metan sau de lemn pentru a asigura confortul locuintei. Centralele electrice Vision, disponibile in mai multe variante de putere, nu au nevoie de o autorizatie sau conectare la o retea de gaze fiind usor de montat si gata de lucru intr-un timp record. Acum nu va trebui sa-ti mai faci griji pentru ce fel de tevi va trebuie sau cosul de fum potrivit deoarece Vision nu are nevoie de aceasta in lipsa gazelor reziduale.

Deoarece acest tip de centrale nu are nevoie de combustibil pentru a produce căldură, ele nu vor avea pierderi de energie. Acest lucru se traduce printr-o eficienta mult marita in comparatie cu cea a centralelor termice pe gaz.

Un alt avantaj al centralelor electrice este ca sunt foarte silentioase. Odata montate ele se vor mula perfect pe perete datorita designului compact și dimensiunilor reduse, fiind aproape invizibile. Un alt plus este ca ele nu vor avea nevoie de service periodic pentru a functiona in parametri precum centralele pe gaz metan.

Centralele electrice Vision au avantajul ca pot fi folosite impreuna cu surse de energie nepoluante, care furnizează energie gratuită. În acest fel ne asigurăm că vom avea un cosum redus și costuri foarte mici pentru factura la electricitate, concomitent cu obținerea confortul necesar desfășurării tuturor activitățiilor cotidiene. Alături de un boiler extern putem dispune de apă caldă în permanență, la cele mai mici costuri.

Centrala electrică presupune un nivel de poluare mult mai redus decât cea pe gaz. Centrala electrică nu elimină fum și nu prezintă riscul de scurgeri de gaze asociat cu exploatarea centralelor pe gaz. Pentru funcționarea acesteia nu avem nevoie de burlan pentru evacuarea reziduurilor din urma arderii gazelor, care necesită spargerea unui perete exterior. Astfel centrala electrică este mult mai ecologică, mai simplu de întreținut și de instalat.

Fiind un produs modern acest tip de centrala este simplu de utilizat, având în dotare un panou de control de unde se pot regla facil parametrii de funcționare. Ea dispune de sistem de autodiagnoză în caz de defecțiune dar si de protectie a instalației de încălzire datorată vasului de expansiune din dotare. Centrala termica Vision poate fi utilizata de oricine, indiferent de condițiile de dotare ale locuinței.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *