Centrale termice in condensatie de la Riello

Actualizat la 5 November, 2014 at 07:48 pm

centrale rielloRiello ofera o gama larga de produse: de la arzatoare de mare putere pentru producerea de energie termica în aplicatii industriale si comerciale pana la arzatoare mici pentru aplicatiile rezidentiale, microcentrale, grupuri termice, cazane, aparate de aer conditionat, accesorii de montaj, panouri solare si foto-voltaice, sisteme geo-termice si sisteme de co-generare. Riello este unul din partenerii de lunga durata ai companiei Romstal. Centralele fabricate de producatorul italian fac parte din oferta noastra de foarte multi ani. Prin noile modele de centrale termice, tehnologia condensatiei este acum disponibila si pe aparatele Riello.

caldariello_condens_rielloCresterea randamentului prin recuperarea caldurii din gazele arse cu 20% fata de o centrala standard. Asta inseamna reducerea emisiilor de noxe dar si o economie anuala la factura de gaze de pana la 1500 ron (recuperarea diferentei suplimentare de pret fata de o centrala standard in max. 2 ani).

PERFORMANȚĂ  = CONDENSAȚIE

Centrala in condensatie Caldariello este un produs avansat din punct de vedere tehnologic pentru a satisface necesitatile utilizatorilor sau, dar si pentru a realiza economii in ceea ce priveste resursele naturale utilizate. Centrala Caldariello Condens  este, de asemenea, caracterizata printr-un design curat și elegant. Mai mult decat atat, caldariello condens este una dintre cele mai accesibile centrale in condensatie.

Centralele produse in fabricile italiene sunt construite cu mare atenție pentru detaliu și fiecare componentă este verificată în scopul de a proteja utilizatorii și instalatorii.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *