Centrale termice cu condensație de la Vaillant

Actualizat la 30 October, 2014 at 01:07 pm

EcoTec Pro este o centrală termică în condensare cu funcționare pe bază de gaz potrivită pentru toate cerințele și aplicațiile. Designul său compact se potrivește aproape în orice spațiu iar prin capacitatea sa de performanță reușeste să furnizeze căldura necesară și confortul apei calde în întreaga locuință. Gama EcoTec PRO a fost dezvoltată de inginerii germani, astfel încât clienții Vaillant din întreaga lume să poată beneficia de încălzire ușoară, eficientă și fără probleme. Centrala EcoTec din ultima generație funcționează mai eficient decât înainte, prin urmare economisește mai multă energie și este mai prietenoasă cu mediul înconjurator. În plus, este chiar mai ușor de folosit, astfel utilizatorul său se va putea relaxa și bucura oricând de sentimentul minunat al încălzirii sigure.

eco-tec-pro
Noua generație ecoTEC pro este mai eficientă, mai durabilă și mai uşor de utilizat decât a fost vreodată. Sunt atât de compacte încât pot fi montate în cel mai mic spaţiu, și cu toate acestea, sunt foarte eficiente furnizand în mod fiabil încălzire centrală şi apă caldă caselor cu o singură familie sau cu mai multe apartamente. Calitatea înaltă a centralei ecoTEC pro este demonstrată acum de noul design şi de noua tehnologie. Controlul automat al arderii de care dispune aceasta, un nou sistem pneumatic pentru amestecul gaz-aer şi o pompă automată cu două trepte cu consum redus de energie, îi asigură o eficienţă energetică ridicată. Conceptul noului aparat şi noua interfaţă uşor de citit, cu afişaj iluminat, fac instalarea, întreţinerea şi operarea mai simple ca niciodată. Centralele termice în condensare ecoTEC pro cu funcţionare pe bază de gaz reprezintă alegerea optimă dintre toate centralele termice murale. Acestea ajută atât bugetul gospodăriei cât şi mediul înconjurător, prin realizarea de economii în toate domeniile –cu excepţia confortului. Pentru modernizare, precum şi în clădirile noi, un aparat ecoTEC pro reprezintă o soluţie sigură pentru viitor.

Ecotec-Pro-23

Avantajele centralelor termice cu tehnica condensației:
• Sistem de amestec aer-gaz cu reglaj pneumatic la ecoTEC pro
• Pompa în 2 trepte controlate electronic pentru ecoTEC pro
• Management inteligent al funcțiilor centralei inclusiv programe de siguranță și testare
• Schimbătorul de căldură în condensare, integral din oțel inoxidabil
• Arzător din oțel inoxidabil
• Control integrat al unei pompe externe de încalzire/pompa de circulatie
• Sistem ProE
• Schimbătoare de caldură pentru preparare ACM din 13,19,27 și 35 plăci
• Funcția de confort prezentă

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

2 thoughts on “Centrale termice cu condensație de la Vaillant

 • 8 December, 2018 at 13:10
  Permalink

  Bună ziua!

  Am și eu o întrebare referitoare la centrala VAILLANT ECOTEC PURE 236/7-2 și anume.Am achiziționat de la Romstal Târgoviștei anul trecut în luna octombrie aceasta centrala cu gându ca după experiența motan 🙁 sa cumpăr ceva mult mai bun și anume vaillant.
  Numai ca ce sa vezi la un an și două luni centrala a început sa facă figuri la încălzirea apei calde 🙁 mai bine spus în momentu când este pe încălzire și vreau să dau pe apă caldă, întrerupe încălzirea dar nu vine apa calda, vine doar apa rece! Am pățit de 2 ori până acum,menționez faptul ca după punerea în funcțiune în primul an a funcționat super ok,doar ca de ceva vreme îmi face când și când figuri cu apa calda menajeră!
  M-am uitat prin meniul ei și undeva îmi apare F24, aș dori să-mi spuneți dacă este vreo problemă și dacă da cum sa procedez ținând cont ca este încă în garanție!
  Sper sa nu fie ceva grav mai ales ca mi-am dorit o centrală bună și anume vaillant.

  Reply
  • 19 December, 2018 at 13:57
   Permalink

   Buna ziua, va recomandam sa luati legatura cu DISPECERATUL NATIONAL SERVICE ROMSTAL – 08010.123.123, 0372.123.123

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *