Centrale electrice Vaillant pentru un mediu sanatos!

Actualizat la 27 October, 2015 at 03:24 pm

20 eloblockCentralele electrice Vaillant oferă o modalitate modernă si economica de incalzire a locuintelor. Noul concept gandit de cei de la Vaillant se refera la protejarea mediului. Fie ca locuim intr-un oras sau intr-o zona rurala, noua gama de microcentrale electrice Vaillant EloBlock, vin ca solutie alternativa in sprijinul celor care s-au saturat de tevi de gaze si poluare sau nu au posibilitatea racordarii la reteaua de gaze din diferite motive.elektro_kotao_elo_block

Sunt centrale electrice murale cu o putere modulara in trepte ce reduc semnificativ numarul de porniri/opriri, generand emisii de carbon scazute si incalzind locuinta foarte rapid. Astfel veti beneficia de un confort sporit in locuinta dumneavoastra fara niciun efort suplimentar. Sunt pretabile oricarui tip de locuinta iar funcționarea acestor dispozitive este complet automatizata, fiind foarte silentioase. Dispozitivele sunt echipate cu toate caracteristicile de operare și de siguranță.. Din moment ce vorbim despre energie electrică ca sursă de energie, centralele sunt complet ecologice. Datorita dimensiunilor reduse si a unui design compact,  ele se pot instala cu usurinta oriunde dorim sa le montam.

Un mare avantaj este faptul ca centralele electrice Eloblok nu folosesc aer pentru ardere, deci nu este nevoie de cos de fum. Fiecare centrala este echipata cu vas de expansiune de 7L si pompa Wilo de inalta eficienta energetica. Cu un panou frontal usor de utilizat, se pot realiza foarte usor reglajele necesare pentru o  functionare cat mai economica.

eloblock_4


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *