Centrale electrice Vaillant – nou la Romstal!

Actualizat la 5 August, 2015 at 12:44 pm

Alaturi de centralele electrice Kospel produse in Polonia, Romstal a inceput si comercializarea  produselor Vaillant alimentate electric. Desi sunt lansate pe piata de cativa ani buni centralele electrice nu au reusit sa se impuna inca in fata clasicelor centrale termice pe gaz. Raportarea se face la consumul de combustibil si bineinteles la valoarea acestui consum in lei. Costul de folosire a centralelor electrice este inca mai mare decat cel al centralellor pe gaz dar in conditiile in care resursele de gaz sunt limitate raportul s-ar putea schimba in anii urmatori.

Centralele electrice sunt ideale in zonele in care nu sunt trase gaze si nici lemnele nu sunt o optiune (din cauza costului ori a confortului) pentru incalzire locuintei.Oferta Romstal pentru centrale electrice Vaillant cuprinde modele cu puteri ce incep de la 7 kw si pana la 28 KW suficienti pentru incalzirea unei case maricele. Toate centralele vin dotate cu un vas de expansiune de 7 litri si pot fi conectate la 3x400V. Centralele de 6 si de 9 KW pot fi alimentate si la curent monofazic, mult mai accesibil decat curentul trifazic.

Pentru cei care nu stiu inca Vaillant este pe primul loc in Europa la productia de boilere si centrale termice si Romstal are deja in oferta, inca din 2011 centrale termice pe gaz de la acest furnizor premium. Pretul centralelor electrice Vaillant difera in functie de puterea dezvoltata de centrala de la aproximativ 2300 de lei la 6 kw pana la 3090 de lei pentru centrala de 28 de kw.

Centrala electrica Vaillant
Vaillant - centrala electrica

Vezi aici oferta completa de centrale electrice.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

One thought on “Centrale electrice Vaillant – nou la Romstal!

  • 25 September, 2012 at 00:04
    Permalink

    as vrea sa stiu cit consuma pe luna. stie cineva?

Comments are closed.