Centrală termică Viessmann VITODENS 050-W – Eficiență crescută, costuri reduse și un mediu mai curat

Actualizat la 13 February, 2017 at 08:18 am

VIESSMANN a conceput o soluție excelentă pentru încălzirea încăperior și prepararea apei calde menajere, anume centrala termică în condesație VITODENS 050W. Respectând standardele de mediu în vigoare, tehnologia de funcționare a acesteia permite un randament crescut și o eficiență foarte mare, reducând cu 30% consumul de energie. Dacă utilizați centrala la o putere cu 30% mai mică față de cea nominală, randamentul acesteia va crește cu aproximativ 10%. În acest mod sunteți motivat și încurajat să reduceți consumul aferent încălzirii, fără a suferi vreo diminuare a confortului.Centrala funcționează atât pe gaz metan, cât și pe GPL. Astfel puteți fi sigur că indiferent de combustibilul disponibil, veți beneficia de aceiași eficiență și funcționalitate. Reducerea consumului duce la reducerea costurilor aferente și la economii substanțiale. Veți beneficia de cheltuieli mai mici la utilități prin simpla funcționare și utilizare a centralei, fără alt sacrificiu sau efort. Investiția în produse ce utilizeză noile tehnologii în domeniu este foarte rentabilă și va îmbunătăți radical viața de zi cu zi.

Vitodens 050-W este disponibil în două variante de putere (6,5 până la 24 si 8,8 până la 33 kW), ca și cazan combi, cu schimbător de căldură integrat. Schimbătorul de căldură Inox-Radial din oţel inoxidabil transformă eficient energia utilizată în căldură. Randamentul său se ridică la 97 %. În consecinţă, arzătorul cilindric din oţel inoxidabil are un consum redus de gaz. Urmarea sunt emisiile de CO2 mai reduse, precum şi protejarea mediului înconjurător.Cu Vitodens 050-W, Viessmann oferă acum un cazan mural în condensaţie, pe gaz, la un un preţ atractiv, care satisface toate exigenţele de calitate. O gamă cuprinzătoare de accesorii face Vitodens 050-W adecvat în aceeaşi măsură, atât pentru construcţii noi, cât şi pentru modernizare. O automatizare electronică a circuitelor cazanului, pentru funcţionare comandată de temperatura de ambianţă şi de temperatura exterioară şi un termostat de protecţie la îngheţ sunt integrate în cazanul Vitodens 050-W. Senzorul pentru temperatura exterioară este disponibil ca accesoriu.

Silenţios şi compact Vitodens 050-W se caracterizează printr-un nivel redus de zgomot în funcţionare, precum şi prin componentele accesibile prin partea frontală în cazul lucrărilor de service şi întreţinere. Cu o înălţime de numai 707 mm, Vitodens 050-W este unul dintre cele mai joase aparate murale din clasa lui. Dimensiunile compacte îl recomandă pentru înlocuirea aparatelor vechi în imobile cu mai multe etaje.

Contribuiți la însănătoșirea aerului pe care îl respirăm prin utilizarea centralei VITODENS 050W. Eficiență crescută, randament mare, costuri reduse și un mediu mai curat, este ceea ce obțineți cu centrala VITODENS 050W de la VIESSMANN!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 747 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *