Treci peste iarnă într-un mod eficient cu centrala termică Vaillant Ecotec Pro VUW INT II 236/5-3

Actualizat la 17 January, 2017 at 10:18 am

Tehnologia în condensație a devenit accesibilă tuturor și constituie deja o normă în privința încălzirii locuinței. Vaillant a conceput centrala termică Ecotec Pro conform celor mai înalte standarde în domeniu, pentru a oferi randament termic foarte ridicat și reducerea noxelor rezultate în urma funcționării acesteia.

Centrala termică Vaillant Ecotec Pro VUW INT II 236/5-3 funcționează pe combustibil gazos, cu funcție dublă, pentru încălzire și preparare apă caldă menajeră. Aceasta are un design compact, putând fi simplu de montat pe perete, oriunde considerăm că este mai convenabil. Este prevăzută cu senzor suplimentar pe schimbătorul de căldură care asigură confortul termic ambiental în timpul funcționării pe modul de apă caldă menajeră.

Centrala este încadrată în clasa A de eficiență energetică atât pentru modul de încălzire, cât și pentru cel de preparare apă caldă. Aceasta oferă o putere termică suficientă pentru apartamente de 2 sau 3 camere, sau case medii ca dimensiuni. Centrala poate asigura funcțiile complete pentru întreaga familie, oferind cel mai bun confort posibil.

Randamentul maxim al centralei poate ajunge până la 105%. Centrala este prevăzută cu panou de comandă și afișaj al parametrilor de funcționare, prin care putem controla și vizualiza funcționarea acesteia și programul selectat. Displayul arată și eventualele disfuncționalități și cauza acestora grație sistemului de diagnoză, care permite intervenția eficientă și promptă.

Centrala în condensație are avantajul major de a fi foarte fiabilă și eficientă, reducând simultan și emisiile de noxe. Cu ajutorul acesteia este mult mai ușor să economisim fără a face rabat la calitatea confortului termic necesar. Putem reduce consumul energetic cu până la 30%, utilizând-o în mod obișnuit. Dacă folosim alături de aceasta și un sistem de automatizare, putem asigura un confort termic pe măsura nevoilor noastre, fără a consuma energie inutil.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *