Cea mai tare pompa pentru apa

Actualizat la 3 August, 2015 at 02:40 pm

Cea mai tare pompa de apa este un amalgam de tehnologii si functii care deservesc si cei mai pretentiosi clienti. Pompa construita de DAB este conceputa in primul rand ca un produs ergonomic si se bazeaza pe know-how-ul de 37 de ani de experiență în mecanica și sectorul electronicii al companiei. Rezultatul este un sistem, singurul de acest gen eficient ușor de utilizat și satisfăcător pentru instalator, precum și utilizatorul final. Datorită acestor caracteristici, e.sybox este sistemul ergonomic cel mai evoluat din lume în domeniul de presurizare apă pentru intern și uz rezidențial. Caracteristicile de proiectare ale pompei e.sybox fac acest sistem ușor adaptabil la orice tip de instalație.

Orizontală sau verticală, într-o încăpere ventilată sau într-o nișă, orice setare va fi perfect pentru a face utilizarea optimă a e.sybox, care asigură o reducere de cel puțin 30% din dimensiunile în comparație cu orice alt sistem tradițional.

E.sybox este, în primul rând, un sistem electronic integrat echipat cu tehnologia inverter; fiecare componenta a fost dezvoltata pentru a oferi maxim de performanță cu efort minim, aducând inovația in favoarea simplitatiiToate acestea sunt inchise intr-o carcasa cu design italian. Fiecare detaliu al e.sybox este conceput cu atenție pentru a asigura nivelul de confort care fixeaza noi standardele de referinta pentru acest sector.

Doar conectați e.sybox la priza pentru a va asigura intregul necesar de apa.Zgomotului perceput si vibrațiile suntreduse la minim și sistemul este cat se poate de silentios, doar 45 dB în utilizare standard.

pompa-dab

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.