Cea mai bună veste! În luna noiembrie ai transport gratuit la orice comandă online. Doar la Romstal!

Penultima luna din an vine numai cu vesti bune la Romstal! Nu ratati promotiile lunii noiembrie care va aduc reduceri fantastice! Acestea ajung chiar pana la 90% din preturile normale. Mai mult, Romstal iti face o favoare si mai mare! Comanda produsul preferat pe www.romstal.ro, pana la sfarsitul lunii, si ai transport gratuit la orice comanda online indiferent de valoarea acesteia!Transport gratuit

Beneficiaza si tu de transport gratuit oriunde in tara la orice comanda online. Alege-ti produsul care iti lipsea si comanda-l fara griji. Luna noiembrie, costul transportului este ZERO pentru comenzile online, indiferent de valoarea acestora. Asadar nu trebuie sa mai cauti produse de care nu ai neaparat nevoie doar pentru a ajunge la o valoare care sa-ti permita sa nu mai platesti taxele de transport.

Comanda acum gratuit orice doresti de pe romstal.ro, rapid si sigur, cu doar un click de mouse. Totul fara taxe de transport. Ti-ai dorit un lavoar nou, o centrala termica sau doar un portsapun pentru a-l inlocui pe cel spart?! Bucura-te! In noiembrie toate comenzile inregistrate pe romstal.ro, indiferent de valoarea acestora, beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.

La Romstal gasesti toate produsele preferate deoarece avem o gama foarte variata. Portofoliul Romstal este grupat in cinci categorii de interes, gestionate de divizii specializate: Termo, Hidro, Sanitare, Electrice şi Ceramice. Cele mai cunoscute branduri lucreaza impreuna cu noi pentru a fi cat mai aproape de tine. Si nu uita, Romstal ti le livreaza GRATUIT!

Bucura-te de transportul gratuit/livrarea gratuita de la Romstal pentru orice tip de produs: voluminos, usor sau greu.

Tot la noi primesti:

  • Consultanta Telefonica Gratuita
  • Suport Tehnic Telefonic Gratuit 24/7
  • Ambalarea Gratuita
  • Oferta Tehnica Gratuita
  • Consiliere Proiect Gratuita
  • Returnare Gratuita in 14 zile
  • Verificare gratuita a coletelor livrate de flota Romstal

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *