Cea mai buna oferta la centrala termica Vitopend 100!

Actualizat la 20 August, 2019 at 09:13 am

Romstal va pregateste pentru sezonul rece cu o oferta imbatabila la una dintre cele mai populare centrale termice de pe piata. Noul Vitopend 100 produs de Viessmann in Germania vine acum la pachet cu un kit de siguranta format din: ELECTROVANA, DETECTOR DE GAZ SI FILTRU STABILIZATOR.

Centrala termica vitopend 100 viessmann

Astfel oferta Romstal cu pretul de 2650 de lei pentru modelul de 24 kw devine cea mai buna de pe piata. Kitul care aduce un plus de siguranta in utilizarea centralei este oferit in cadrul promotiei atat modelului de 24 de kw cat si centralei de 31 kw. Ambele centrale termice au tiraj fortat si kit de evacuare a gazelor arse inclus in pachet.

Centrala Vitopend 100 beneficiaza de performante de top, siguranta absoluta in functionare si 3 ani garantie. Tehnologia germana de ultima ora inglobata in aceasta centrala termica pozitioneaza produsul in topul produselor din gama sa.

Toate functiile sistemului de automatizare pot fi accesate printr-o simpla apasare de buton. Afisarea celor mai importanti parametri ai instalatiei se face prin intermediul display-ului digital. Reglajul temperaturii de incalzire si a temperaturii apei calde menajere se face prin simpla rotire a butonului alocat.

Display centrala termica Vitopend 100

Centrala are un standard ridicat de calitate si grad inalt de siguranta in functionare datorita numeroaselor testari din timpul proiectarii si verificarii de serie. Sistemul de automatizare este comandat in functie de temperatura de ambianta si are sistem de autodiagnoza integrat. Multiple avantaje la montaj si intretinere, datorita strategiei de platforma de tehnica modulara, bazata pe o gama variata de componente comune intregii game de centrale termice. Exploatare simpla si sigura. Sistemul multi-conector ofera posibilitatea interventiei la oricare din componentele aparatului cu multa usurinta. Componentele pot fi extrase prin partea frontala, fara a necesita spatii laterale.

zp8497586rq

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.