Cazi sau cabine de dus cu hidromasaj

Actualizat la 12 May, 2014 at 01:11 pm

Masajul este folosit inca din antichitate ca o tehnica de recuperare si vindecare, mai ales in cazul bolilor nervoase sau ale celor care implica vatamari musculare. Ca forma de relaxare insa, in ultima perioada a inceput sa se puna accent destul de mult pe o forma conexa a masajului, si anume pe hidromasaj, adica pe masajul cu apa.

Cada-hidromasaj-Belform-Ludica-150-Cada-hidromasaj-Nordica

In principiu, aquamasajul a aparut in urma demonstrarii faptului ca fracturile si toate problemele musculare tind sa se refaca mai usor in cazul persoanelor care petrec mult timp in apa. Iar daca pana acum ceva timp, aceasta metoda de vindecare si detensionare musculara era disponibila doar in clinici si spa-uri, gratie industriei care s-a dezvoltat in jurul ei, oricine poate avea acum o cada de hidromasaj in propria casa.

Pe langa avantajele prezentate mai sus, mai sunt o serie de lucruri benefice ce pot fi obtinute cu ajutorul acestei metode. Una dintre ele e stabilizarea tensiunii arteriale – lucru demonstrat si acceptat de cardiologii din toata lumea, iar al doilea e faptul ca hidromasajul activeaza circulatia periferica si face disparuta senzatia de raceala din extremitatile corpului.

Liria[02]In plus, tonifică ţesuturile şi muşchii. Hidromasajul este recomandat pentru prevenirea apariţiei varicelor, pentru artrite şi reumatism. Implicând vasodilatarea capilarelor de suprafaţă, presiunea exercitată de jeturile de apă – aer drenează lichidele din organism şi previne apariţia celulitei.

Şi sistemul nervos beneficiază de şedinţele de hidromasaj, prin relaxare şi starea de bine indusă.

Luate laolalta, toate aceste avantaje atrag dupa sine o imbunatatire substantiala a nivelui de confort al vietii, astfel ca hidromasajul este recomandat tuturor, indiferent ca sufera de vreo afectiune sau nu.

ludicaPractic, o cada de hidromasaj este o o vana normala, dar care are pe laterale duze sau bochete care trimit jeturi de apa si/sau de aer, in functie de preferinte si scopuri. Este alimentata de regula de un mic motor si de un sistem bazat pe o pompa de aer/apa care poate crea o presiune suficient de puternica cat sa provoace senzatia de masaj asupra muschilor.

Combinaţia de apă caldă şi aer produce jetul de hidromasaj, care operează masajul. Acest jet puternic relaxează muşchii încordaţi şi accelerează producerea endorfinei, analgezicul natural al corpului. Hidromasajul oferă, evident, mult mai multe decât un masaj eficient. Apa caldă spumantă asigură revitalizarea psihică şi senzorială în acelaşi timp. O cufundare seara, înainte de culcare, şi cu siguranţă veţi avea un somn adânc şi liniştit. Dacă încercaţi o dată, îl veţi folosi în fiecare zi.

cabine-cu-hidromasajPentru baile de dimensiuni mici si foarte mici, respectiv pentru persoanele care prefera sa petreaca mai putin timp in baie pentru a-si face toaleta exista alternativa cabinei de dus cu functie de hidromasaj.

 Cabinele de dus cu hidromasaj sunt dotate cu o multime de functii si accesorii care fac dintr-un dus o experienta rapida, comoda si relaxanta. Au un design modern, atractiv si sunt in acelasi timp benefice organismului.

BENEFICIILE HIDROMASAJULUI LA ROMSTAL

Romstal pune la dispozitia clientilor o gama completa de cazi si cabine cu hidromasaj sub sigla unor branduri consacrate: Kroner, Belform, Ideal Standard, Jacuzzi, Novellini, Teuco, Villeroy& Boch. Atat cazile cat si cabinele cu hidromasaj din oferta noastra incorporeaza tehnologii si materiale de inalta calitate, omologate de institute de specialitate. Sistemele de hidromasaj includ functionalitati adaptate celor mai variate nevoi.

Produsele urmaresc linii de design elegant, atat in stil clasic cat si forme atipice pentru cei care doresc redimensionarea creativa a spatiului.

Iti punem la dispozitie propriul tau consultant de achizitii, care sa te indrume in alegerea solutiei optime si iti putem recomanda un instalator specializat pentru montaj dintre partenerii Romstal.

Asiguram Service NON STOP 24/24, 7 zile pe saptamana, prin Dispeceratul National de Service.

In plus, oferim posibilitatea achizitionarii in 10 rate fara dobanda exclusiv pe magazinul online romstal www.romstal.ro .

Mai mult decat atat…

In perioada mai – iulie 2014 iti oferim un voucher cadou in valoare de 100 lei fara TVA la achizitia oricarei cazi sau cabine de dus cu hidromasaj.

Voucherul poate fi folosit la achizitia altor produse sanitare sau ceramice din reteaua Romstal.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Articole din aceeasi categorie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *