Cazi de baie in oferta lunii la Romstal

Actualizat la 25 March, 2021 at 12:40 pm

O colectie impresionanta de cazi de baie sunt incluse in oferta lunii pe site-ul romstal.ro. Intreaga noastra oferta cuprinde o multitudine de modele cu forme si dimensiuni diferite. De la cele mai simple cazi de baie din acril si pana la cele mai sofisticate sisteme de hidromasaj, toate pot fi achizitionate din magazinele noastre sau de pe site cu livrare gratuita. Cele mai accesibile modele sunt produse de Belform, companie a grupului Romstal specializata in productia de cazi si cabine de dus din materiale moderne precum acrilul.

Pentru a vedea detalii despre aceste cazi faceti click pe imagini. 

cada de baie acrilica

O alta sugestie pentru achizitionarea unei cazi de baie sau inlocuirea celei vechi este acest model de cada de baie cu picioare: Regina New. Dupa cum sugereaza si numele, aceasta cada este destinata sa fie folosita de persoane care tin la rasfatul personal. Stilul pe care il prima aceasta cada este unul deosebit cu conditia ca ea sa fie montata intr-o baie cu dimensiuni generoase.

cazi de baie

Al treilea model este o cada cu hidromasaj ce promite sa aduca luxul impreuna cu ea in spatiul in care va fi montata si mai ales pentru cei care o vor folosi. O cada cu hidromasaj nu inseamna doar etalare in fata prietenilor ci mai ales sanatate. Efectele benefice ale hidromasajului sunt recunoscute de mult. Cu 17 duze de masaj cu apa, aceasta cada confera garantia petrecerii unor momente deosebite de relaxare in propria casa.
cada cu hidromasaj

Pentru ca oferta este intradevar variata, ultima pe lista scurta se afla o cada de colt. Poate ca nu toata lumea stie ca exista si cazi cu design atipic, dar atunci cand ai probleme cu spatiul si incadrarea sanitarelor in baie, e posibil sa fie util sa iei in considerare si o astfel de solutie. Mai mult decat atat, o cada de colt confera un aer special unei bai in care ochiul obisnuit cu formele standard va remarca imediat diferenta.

cada de colt

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *