Cazi de baie cu hidromasaj – cateva idei!

Actualizat la 7 September, 2020 at 08:47 am

Cazile de baie cu hidromasaj pot fi vazute ca un moft sau ca obiecte de lux. Putini oameni insa reusesc sa le vada asa cum sunt si anume obiecte de terapie. In lumea noastra pusa pe fast forward cada si-a pierdut suprematia in fata cabinei de dus in topul preferintelor sau sa spunem mai bine al uzabilitatii. Nu trebuie insa sa pierdem din vedere diferentele si beneficiile oferite de o baie in cada si mai ales de una intr-o cada cu hidromasaj. Pornind de la oferta actuala pe care Romstal o propune in prima pagina a site ului vom mai analiza cateva oferte de cazi cu hidromasaj mai ales din prisma pretului sau mai bine zis a nivelului de pret. Incepem cu cea mai ieftina solutie: o cada cu hidromasaj care costa 1 700 de lei Cada acril cu hidromasaj Alegria (fara panou,cu suport) (s1), l.150xa.70xh.40/62cm. Cazile produse in Romania de Belform beneficiaza binenteles de avantajul pretului dar si calitatea ramane un paramentru important. Producatorul autohton reuseste sa ofere si cea mai variata gama de produse in categoria cazilor cu hidromasaj. Diferite forme, dimensiuni si mai ales dotari pentru ca dotarile fac in final diferenta intre ceea ce poate oferi o cada cu hidromasaj si alta. Licitatia fiind deschisa avem placerea sa va prezentam vedeta acestei luni Cada acril cu hidromasaj luxury round, cu baterie, panouri, col. evacuare, l.170xa.85xh.68cm.

 

Aceasta cada dotata cu baterie, panouri si coloana de evacuare are un pret rotunjit, si usor de tinut minte de 4 100 de lei. Daca nu va plac formele rotunde trebuie sa stiti ca exista si varianta Square, patrata cu colturi dar cu la fel de multe dotari si doar purin mai scumpa. Pretul insa se dubleaza cand tindem catre o cada cu hidromasaj dubla ca dimensiuni. Cada acril dubla cu hidromasaj luxury square, baterie, panouri, coloana de evacuare l.187xa.122xh.70cm este un rasfat la dublu pentru un pret de 8 222 de lei. Cazile pe care vi le-am prezentat sunt pe stoc si pot fi achizitionate inclusiv online pe Romstal.ro povestea insa nu s-a terminat iar luxul abia de acum incepe.

Pe baza de comanda si nefiind momentan in stoc variantele ce depasesc ca pret 10 000 de lei sunt intradevar intruchipari ale luxului. Producatori de renume mondial precum Ideal Standard, Jacuzzi, sau Villeroy&Boch va pot face viata mai frumoasa cu cazi al caror pret porneste de la 14 000 de lei si nu se mai opreste…Am glumit, cea mai scumpa cada cu hidromasaj de pe site ul Romstal in acest moment costa putin peste 52 000 de lei este produsa de cei care au dat numele Jacuzzi si arata cam asa:

cada-cu-hidromasaj-jacuzzi


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *