Cazane pe peleti

Actualizat la 3 August, 2015 at 11:17 am

Unul dintre cele mai populari combustibili naturali, cu alte cuvinte, un material care provin de la deseuri naturale de lemn, în principal, rumegus si aschii de lemn, cherestea si deseuri de dulgherie, dar, uneori, folosind coaja de lemn, fân, floarea soarelui si alte materiale organice toate din care sunt comprimate împreuna. Peletii pot fi sub forma de globule granulate sau cilindri cu diverse diametre si lungime. Peletii au o umiditate scazuta (cel mai bun unul de 8% -12%) si astfel o cantitate mica de cenusa este creata în procesul de ardere fapt datorita caruia acest combustibil este convenabil si curat.

peleti

Oferta Romstal la capitolul cazane pe peleti cuprinde instalatii cu puteri de la 23 kw si pana la 100 kw si preturi ce incep de la aproximativ 12 000 lei. Cele 3 game comercializate si in magazinul online sunt Caria, Orligno si Tkan.

Cazanele pe peleti Orligno sunt produse de Eko vimar orlanschi, acceasi companie poloneza care a lansat si popularele cazane pe lemne Orlan. Cazanele Orligno dispun de automatizari impresionante si la fel ca si la alti producatori pe unele modele pot fi folosite mai multe tipuri de combustibil.

cazane peleti orligno

 cazane pe peleti cariaCazan peleti Caria – functionare complet automatizata si randament ridicat

Cazanele Caria sunt fabricate din otel, functioneaza pe peleti si sunt folosite pentru producerea de apa calda intr-o instalatie de incalzire sau de producere apa calda menajera. Cazanele pe peleti CARIA au aprindere automata si gestionare completa a procesului de ardere astfel incat randamentul de ardere si de transfer al caldurii poate ajunge la 93.5%. Modele diferite adaptabile oricarui necesar cu puteri de 23, 40 si 60 kw.

 

Un cazan pe peleti este o investitie pe termen lung si va recomandam sa luati legatura cu inginerii de vanzari din magazinele Romstal pentru consiliere de inalta calitate. Verificati costurile de intretinere si cele legate de consumul de combustibil.cazan peleti tkanCazanele Tkan 1 se comercializeaza in varianta de echipare completa : cazan+arzator+2sneck-uri+rezervor de peleti de 240L. Aceste cazane functioneaza automat cu peleti, talas, samburi de : masline, cirese, piersici sau prune, iar manual pot functiona cu lemne sau carbuni, in regim de cazan atmosferic, cu mentiunea ca este dotat cu un ventilator care ajuta procesul de ardere(semigazeificare).


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.