Cazane pe peleti Caria

Cazanele pe peleti Caria sunt produse de Arikazan unul dintre cei mai importanti producatori cu sediu in Turcia. Astăzi, facilitati de productie situate la Ankara sunt peste 36.000 de metri patrati, ajungand la o capacitate de 10.000 de unități pe an care îndeplinesc în totalitate cerintele clienților săi inca din 1956. Serie de cazane pe peleti Caria are tuburi verticale și are opțiunea de echipament de auto-curatare motorizat . Tehnologia bine aplicata ajuta cazanele Caria pentru a atinge valori de eficiență de 95 % .

Structura cazanului este consolidata printr-un otel special și-i garanteaza acestuia o durată de viață de mai mulți ani.

cazan peleticazane pelete

Spre deosebire de alte cazane cu ardere de pelete, cerințele de curățare pentru cazane Caria au fost reduse semnificativ . În principiu, pot exista mai multe săptămâni între curățare și golire sertarul de cenușă datorită dispozitivului construit de auto-curățare. Un sistem opțional de colectare cenușă sub cazan îmbunătățește și mai mult ușurința de curățare contribuind astfel la confortul semnificativ in utilizarea acestor tipuri de cazane.

Caria gama cazanelor pe peleti

Noua serie Caria a fost dezvoltata ca un arzator silentios de pelete cu auto-curățare . Arzătorul vine cu o unitate sofisticata de control tehnologic , care ajută la promovarea unui proces de ardere optim. Acest lucru crește eficiența minimizând în același timp emisiile de gazer arse. Cazanul Caria  este dotat cu un echipament de autoaprindere care aprinde în sine pelete în câteva minute . Sistemul este de asemenea echipat cu măsuri de siguranță care opresc funcțiunea în cazul unei defecțiuni care duce la temperatura mai mare de 70 °C la țeavă exterioară .

Cazul este construit din materiale si tehnologii inovatoare rezistente la temperaturi ridicate precum oțelul inoxidabil Endurant, folosind un sistem patentat de curățare auto situat în interiorul arzătorului care împiedică cenușă și materiale lipicioase de la blocarea fluxului de aer de-a lungul arzatorului .
cazan pelete caria
Structura modulară a arzătorului oferă întreținere ușoară , astfel încât , structura deschisa patentată a arzătorului permite sa fie accesate fara a fi nevoie de îndepărtarea arzătorului complet din sistem . Chiar și camera de ardere poate fi accesata în timpul funcționării . Acest lucru permite instalatorilor o intretinere usoara si rapida fără a murdări camera cazanului .

Un alt avantaj semnificativ al acestui cazan este instalarea flexibilă.

Structura compactă a sistemelor de serie Caria are tuburi de cazane verticale și un orificiu de fum în partea de sus, ceea ce face extrem de flexibil și îl face deosebit de potrivit pentru instalare în aproape toate camerele de cazane existente .

Cazanul poate fi amplasat până în apropierea unui perete sau într-un colț, fără probleme. Toate funcțiile pot fi ușor controlate prin intermediul display-ul digital printr-o interfață simplă și intuitivă de software .Containerele pentru peleți din lemn în care se potrivesc modele si dimensiuni diverse sunt disponibile ca o opțiune și pot fi poziționate fie la dreapta sau la stânga cazanului facand inca o data plasarea cazanului chiar si pe mai departe flexibila.

Cazanele pe peleți Caria au , de asemenea, un sistem de vid opțional pentru a atrage în mod automat pelete de la un spatiu de depozitare extern . Acest lucru face posibil pentru a stoca pelete suplimentare într- un garaj sau o cameră de depozitare dedicata.

Beneficiile unui sistem complet de cazan pe peleti Caria :

  •  aprindere automată ,
  •  ajustarea automată a dozei de pelete ,
  •  curățarea automată a țevilor de cazan ,
  •  curățarea automată a camerei de arzător / ardere ,
  •  sistem de control prietenos cu utilizatorii, cu afișaj digital ,
  •  combustie controlata de microprocesor pentru o performanță optimă ,
  •  coordonare componente electronice ,
  • reglare electronica de alimentare cu aer ,
  • sistem de alimentare puternic din oțel inoxidabil durabil
  • acces – service ușor pentru tehnician

  


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *