Castigator concurs chestionar!

Actualizat la 20 August, 2019 at 08:13 am

Am finalizat concursul nostru si suntem bucurosi sa va anuntam ca 235 de persoane au raspuns chestionarului in care erau rugati sa-si spuna parerea despre site-ul romstalshop si serviciile oferite de Romstal prin intermediul magazinului online. Prin targere la sorti unul dintre respondenti a fost rasplatit cu un sistem home cinema Philips in valoare de  999.76 lei. In urma tragerii la sorti a fost indicat ca find castigator nr 184 din lista, in persoana doamnei JUJEA MIHAELA inscrisa cu adresa de email mihaela.jujea@nextebank.ro.

Am rugat Castigatorul sa ne scrie cateva cuvinte pentru blog si le reproducem in continuare intocmai:

''Buna ziua,
Desi nu am crezut niciodata in concursurile postate pe internet de diferite firme pentru care trebuia sa completezi un chestionar de evaluare al activitatii/ produsele  firmei respective, m-am incumetat sa raspund la chestionarul lansat de ROMSTAL –ROMANIA,  mai mult in ideea de a imi exprima opinia fata de produsele, serviciile oferite si de asteptarile mele.

Intrucat lucrez intr-o multinationala si nu am timp sa merg prin magazine, am ales sa imi rezolv diferite probleme pe internet. Am comunicat foarte bine, rapid si la obiect cu personalul de la ROMSTAL ONLINE.

Am fost foarte sincera cu raspunsurile la intrebarile ROMSTAL .
Si astfel am fost selectata pentru premiul oferit pentru acel concurs – un HOME SISTEM CINEMA  …PHILIPS ….bineinteles. Perfect pentru sufrageria mea.
Pot spune ca ROMSTAL  TE  RESPECTA  si  SE  RESPECTA.
Multumesc pentru colaborare''

PS

Ramaneti aproape de noi pentru ca in curand vom organiza si alte concursuri cu premii cu care ne vom rasplati clientii si persoanele interesate de produsele Romstal.

Premiu concurs
Premiu concurs

765qwerty765

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.