Câștigă un PREMIU de 399 lei, la fiecare a 50-a comandă online!

Alege Romstal! La fiecare a 50-a comanda online de produse din gama de sanitare si de bucatarie Ideal Standard, te premiem cu o baterie din aceeasi gama, in valoare de 399 lei (cu TVA). 

 

BATERIE PENTRU BUCATARIE CU PIPA INALTA CERAPLAN III

Calitatile sale de necontestat, combinate cu functionalitatea si siguranta in utilizare, sunt argumentele care au dus la aparitia acestei serii complet moderna si revigoranta, in timp ce proiectia lunga a pipei face aceasta baterie potrivita pentru orice dimensiune de lavoar. Dubla inaltime a pipei permite un unghi mai mare pentru jetul de apa, astfel devenind mult mai confortabil de utilizat pentru spalarea mainilor.

Nivelul crescut de functionalitate al CeraPlan III combinat cu un design deosebit, ce reflecta forma cubica-blanda si minimalista conform tendintelor de arhitectura curente, fac din aceasta serie un obiect ideal pentru cultura residential contemporana. In plus, materialele de calitate folosite in producerea seriei CeraPlan III, aduc o nota deosebita acestui produs bestseller.

Designul seriilor de baterii CeraPlan III este creat de studioul de design  ARTEFAKT, din Darmstadt. Designerii renumiti: Thomas Fiegl si Achim Pohl lucreaza cu credinta maxima in motto-ul: “redus la identitate” insemnand astfel concentrare pe caracteristicile fundamentale ale produsului si in acelasi timp aplificarea acestora.

Beneficiezi in plus de reduceri de pana la 60%, pentru unele produse Ideal Stadard


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *