Caravana Kolo 2014

Si in acest, unul dintre cei mai importanti producatori de obiecte sanitare din lume va aduce expozitia mobila cu produse speciale in Romania. Caravana Kolo va poposi in urmatoarele locatii. Pe langa programul afisat mai jos iata si cateva produse de top prezente in caravana ce poate fi vizitata de publicul larg. 

caravana

nova kolo20 DE ANI PREZENŢĂ PE PIAŢĂ
Seriile Nova și Nova Top au o vastă și îndelungată experienţă pe piaţa, inclusiv în proiecte și investiţii – ceea ce obligă producatorul să respecte cel mai înalt standard de calitate. Prin urmare, noua serie NOVA PRO este perfect conceputăatât din punct de vedere
funcţional, cât și estetic.

FORME DREPTUNGHIULARE ȘI OVALE
pentru a satisface nevoile tuturor clienţilor. Produsele Nova Pro pot fi amplasate cu succes în apartamente mici sau case dar și în clădiri publice. 

CEL MAI BUN PREŢ PENTRU WC SUSPENDAT RIMFREE®

Tehnologia ultra-igienică este acum disponibilă și pe segmentul de produse cu preţuri accesibile tuturor.

vas wc rimfree

ECOLOGIE ȘI ECONOMIE LA UN PREŢ IMBATABIL
Urinalele fără apă și cele cu sistemul economic de spălare de 0,5 litri, dar și noile wc-uri și ramele de fixare Technic GT definesc noi
standarde pe piaţă și oferă oportunităţi mari pentru reducerea semnificativă a consumului de apă.

miniPentru o baie mică dimensiunea redusă a lavoarelor și wc-urilor asigură cea mai bună performanţă din punct de vedere funcţional și un grad sporit de confort.

UN CONCEPT MODERN DE MOBILIER DE BAIE
O îmbinare perfectă a performanţei si a functionalităţii, a durabilităţii și a designului modern realizat perfect în fiecare detaliu.

Noul colac WC pentru persoanele cu dizabilităţi locomotorii balamale metalice cu axă comună, fixă și barele de sprijin special adaptate formelor vaselor wc-urilor îmbunătăţesc stabilitatea acestora.

Capac wc cu sistemul Click2Clean® sistem inovator de scoatere a capacului de wc ușor și rapid, pentru o curăţare facilă în locurile greu accesibile.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *