Caravana Grundfos vine la Romstal!

Actualizat la 20 November, 2018 at 12:58 pm

Este momentul să aflați mai multe despre produsele și serviciile Grundfos! Caravana Grundfos vine la sediile Romstal din Galati (17 aprilie), Cluj (9 mai) și Arad (30 mai) pentru a prezenta produse și a face demonstrații de funcționare a acestora dar și pentru a răspunde întrebărilor celor prezenți.

Caravana Grundfos la RomstalNu ratați exercițiile practice ce vor veni însoțite de prezentări riguroase ale experților Grundfos. Pe lângă faptul că vă veți imbunătăți cunoștințele veți avea ocazia să plecați acasă cu premii de participare. Demonstratiile vor avea loc in curtea magazinelor Romstal din orașele amintite, la rulota Grundfos.

Caravana Grundfos RomstalCaravana GrundfosGrundfos este un dezvoltator care se ocupa de solutii pentru tot ce tine de apa pentru intregul glob. Grundfos seteaza standardele in ceea ce priveste inovatia, eficienta, fiabilitatea si sustenabilitatea. Solutiile companiei ajuta partenerii si clientii in a transporta apa catre diverse locatii. Spre exemplu, produsele Grundfos furnizeaza apa de baut catre sate mici sau cladiri inalte, prin tratarea si indepartarea apei uzate si prin furnizarea caldurii si confortului in lume, cand este nevoie.

Grundfosprezentare Grundfos la RomstalGrundfos se mandreste cu produse de calitate, cercetare si dezvoltare de varf si componente de inalta clasa. Participand la intalnirea cu specialistii din caravana Grundfos veti putea cere informatii despre produsele pe care doriti sa le cunoasteti mai bine. Veti avea ocazia de a testa cele mai bune produse si de a obţine un training live cu experţii Grundfos.

Grundfos prezinta produseleRomstal, partener oficial Grundfos, te invită să afli care sunt cele mai adecvate soluţii pentru casa sau afacerea ta. Dacă veți participa la eveniment te vei bucura de instructaj gratuit plus multe alte surprize.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *