Caravana Grohe vine la Romstal!

Actualizat la 20 November, 2018 at 11:20 am

Grohe și Romstal vă invită la un nou Truck Tour, ediția 2018, unde toți cei interesați pot afla ultimele noutăți despre produsele celui mai important furnizor mondial de accesorii sanitare. GROHE este un brand global, dedicat furnizării de produse inovatoare ale cărui valori sunt calitatea, tehnologia, designul și durabilitatea.

caravana groheAngajamentul GROHE de a crea experiențe excepționale sunt asigurate de activitățile sale de inginerie, inovare și proiectare ferm ancorate în Germania. În ultimii zece ani, succesul GROHE a fost confirmat de peste 240 de premii de design și inovare, precum și de primele trei plasări printre “cele mai durabile companii germane din 2015”. Numeroase proiecte de mare amploare din întreaga lume sunt echipate cu produse GROHE, mărturisind preferința arhitecților, designerilor și dezvoltatorilor pentru brand.

Vino la magazinele Romstal Pipera în 21 iunie sau la Romstal Vitan pe 22 iunie pentru a afla toate informațiile de care ai nevoie. Pentru cei din Republica Moldova, Truck Tour-ul ajunge la Chișinău în 27 iunie. Camioanele Grohe străbat 30 de țări pentru a demonstra tuturor utilizatorilor că munca specialiștilor Grohe reprezintă o adevărată sursă de inspirație pentru orice client. Produsele producătorului german vor să aducă o experiență de neegalat în orice casă.


Vino și participă la eveniment pentru a experimenta de aproape inovaţiile şi metodele de instalare GROHE! Vei avea ocazia de a testa cele mai recente produse sau de a obţine un training live cu experţii GROHE! Cei prezenți la evenimente se vor bucura de de produse promoţionale captivante plus multe alte surprize.

 

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *