Caravana Grohe vine la Romstal! Pe 29 și 30 octombrie, la Romstal Pipera și Romstal Vitan

Vino si tu la Romstal sa descoperi inovatiile Grohe! Te ateptam marti, pe 29 octombrie, la magazinul Pipera, si miercuri, 30 octombrie, la sediul din Vitan pentru a experimenta cele mai noi tehnologii Grohe!

Peste 300.000 de km, 45 de țări și 3 continente. Cele 4 camioane personalizate GROHE sunt în turneu ca ambasadori ai mărcii. Bucureștiul este următoarea oprire! Din Rusia până în Portugalia, din Grecia până în Turcia, Orientul Mijlociu și Africa de Nord GROHE Truck Tour vă dă posibilitatea de a intra in lumea tehnologiilor si produselor GROHE. Partenerii profesioniști și alți entuziaști vor primi informații extinse despre gama GROHE. Puteți vedea inovațiile si produsele live. Reîmprospătați-vă cu un pahar de apa GROHE Blue Home sau bucurați-vă de un ceai cu GROHE Red. Experimentați noul sistem de vas de toaletă cu duș Sensia Arena.

Grohe și Romstal vă invită la evenimentul anual GROHE Truck Tour 2019. După cum deja v-am obișnuit, camioanele albastre Grohe vin cu ultimele noutăți și vă prezintă îndeaproape cele mai noi tehnologii pe care le aplică produselor pe care le comercializează. Vino și tu și participă la un eveniment interactiv unde ai șansa să experimentezi pe îndelete toate inovaţiile şi metodele de instalare GROHE.Grohe Truck Tour 2019

Caravana Grohe Truck Tour 2019 poposește pe 29 octombrie in magazinul Romstal Pipera si pe 30 octombrie in reprezentața din Vitan. Doar aici, vei avea ocazia de a testa produsele Grohe sau de a obţine un training live cu experţii companiei. Mai mult, pentru a alinga monotonia, camioanele Grohe aduc si cu un puzzle de dimensiuni mari. Toti cei prezenti vor avea prilejul sa rezolve acest puzzle intr-un timp cat mai scurt

Romstal, partener oficial Grohe, te invită să participi la acest eveniment special unde te vei bucura de produse promoţionale captivante plus alte surprize.

GROHE este un brand global, dedicat furnizării de produse inovatoare ale cărui valori sunt calitatea, tehnologia, designul și durabilitatea. GROHE crează experiențe excepționale grație produselor sale moderne care beneficiază de cele mai noi tehnologii de inginerie, inovare și proiectare. În ultimii zece ani, succesul GROHE a fost confirmat de sute de premii de design și inovare, precum și de primele trei plasări printre “cele mai durabile companii germane din 2015”. Numeroase proiecte de mare amploare din întreaga lume sunt echipate cu produse GROHE, mărturisind preferința arhitecților, designerilor și dezvoltatorilor pentru brand.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *