Cana filtranta o solutie simpla si la indemana oricui.

Filtrarea apei potabile se poate face in diferite moduri si prin instrumente diferite. Exista pe piata filtre de toate tipurile care se monteaza pe conducta de apa dar exista si un tip de filtrare care nu necesita nici un fel de instalare sau cunostinte despre speciale. Filtrele de apa de tip cana au castigat din ce in ce mai multa apreciere in ultima vreme in primul rand datorita in primul rand unui mod simplu de utilizare. Costul unei astfel de cani filtrante este destul de mic devenind astfel un produs accesibil unui mare numar de utilizatori. Pretul pentru o cana cu filtru difera in primul rand de model, daca are sau nu contor si porneste de la 59 de lei.

cana filtranta aquaphor

Cana este comod de utilizat atat la domiciliu, cat şi la birou. Datorită sorbentului unic de ultimă generaţie pe care îl conţine, modulul de filtrare universal nu doar purifică cu siguranţă apa pe întreaga durată de funcţionare, dar şi înlătură duritatea excesivă a apei. Apa lipsită de duritatea excesivă face ceaiul şi cafeaua mai buna, iar aparatele uzuale vor fi protejate de depuneri de calcar. Filtrul conţine adaos bactericid, lucru foarte important îndeosebi la filtrarea apei chiar si în afara oraşului.

Designul canii PRESTIGE permite umplerea acesteia printr-o simpla actionare a butonului situat pe maner, in acest fel economisind din timpul dumneavoastra. Pentru a nu uita să schimbaţi la timp rezerva, pe capac exista un indicator care tine evidenta volumului de apa filtrat. Acest indicator se misca de fiecare data la deshiderea-inchiderea capacului. La momentul inceperii utilizarii filtrului, stabililiti indicatorul rotindu-l in sensul acelor de ceasornic la cifra «1». La fiecare umplere a canii, indicatorul se va misca in sens invers acelor de ceasornic pana va ajunge la cifra «0». Atunci veti sti ca  rezerva trebuie schimbata, insemnand ca aceasta a fost utilizata la intreaga capacitate. In momentul introducerii unei noi reserve, pozitionati indicatorul in dreptul cifrei «1».

ATENTIE: Indicatorul este un ajutor doar in cazul in care calitatea apei corespunde normelor sanitare. In cazul in care apa contine impuritati mecanice (mal, nisip, este tulbure, etc), capacitatea rezervei va fi consumata inainte de punctul “0” de atentionare.

cana cu filtru aquapurfiltru pentru cana aquapur

Aceste cani filtrante sunt formate din 2 parti, cana propriu zisa din material plastic si filtrul ce vine montat in centrul ei. Astfel apa va curge prin filtru direct in cana. Un mecanism simplu si fara batai de cap. Pretul filtrelor de schimb pentru aceste cani nu este deloc mare, astfel investitia initiala este amortizata pe toata durata utilizarii canii. Cana "Aquaphor Prestige" include un cartus B100-5.

Volum cana

3.0 L

Element filtrant

В100-5
В100-6

Capacitate de filtrare

 300 L

Viteza de filtrare

3-5 minute/1 palnie

Caracteristici tehnice

Temperatura de pastrare inainte exploatare – de la  +5 pana la +40­­0С

Filtrul elimina

Clor activ – 100%;

Substante organice:

 • fenol  – 99%,
 • benzol – 95%,
 • pesticide  – 95%,
 • cloroform  99,5%;

Metale grele:

 • plumb – 99,5%,
 • cupru  – 98%,
 • cadmiu – 99%.

 

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

2 thoughts on “Cana filtranta o solutie simpla si la indemana oricui.

 • 19 August, 2015 at 18:57
  Permalink

  Care este diferenta dintre cele doua filtre?

  Multumesc.

   

  Reply
  • 24 August, 2015 at 13:25
   Permalink

   Daca av referiti la fotografii, stanga este cana si in dreapta filtrul care se monteaza in interiorul canii!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *