Campanie set robineti Panda Danfoss 5+1 gratis

Incepand cu 1 Martie 2016 si pana la epuizarea stocului de robineti termostatati acordati gratuit, clientii Romstal (clientii finali, partenerii, reprezentantele si francizele Romstal) vor primi la achizitia a 5 SETURI ROBINETI TERMOSTATATI DANFOSS PANDA  1/2” un set de robineti Danfoss Panda gratuit (cod 40999003). Campania este valabila in limita a 1800 bucati (300 de robineti termostatati acordati gratuit).

Participanti: Clientii finali, Partenerii Romstal, Reprezentantele si Francizele ROMSTAL

Durata promotiei: limita a 1800 bucati (300 de seturi robineti Danfoss Panda acordate gratuit).

Produse participante:

 COD ARTICOL DENUMIRE ARTICOL 
40999003 SET ROBINETI DANFOSS PANDA (TUR TERMOSTATAT+ RETUR+CAP TERMOSTATAT) 1/2”

robineti danfoss panda

ATENTIE:
– pentru acordarea setului de robineti cadou se vor factura 6 sau multiplu de 6 bucati de seturi de robineti si codurile de reducere aferente (6 bucati – 1 cod de reducere, la 12 bucati – 2 coduri reducere etc.).
– facturile prin care se acorda setul de robineti Danfoss Panda cadou, se storneaza doar daca se returneaza toate cele 6 seturi robineti facturate in ambalajul original.
– valoarea codului de reducere trebuie sa fie egala cu pretul unui set de robineti in caz contrar va rugam sa contactati Serviciul Preturi
– pentru a beneficia de campanie, Reprezentantele si Francizele trebuie sa plaseze o comanda separata si sa precizeze in comanda „facturare conform campanie Danfoss Panda 5+1”.
– Reprezentantele si Francizele vor trece in comanda trimisa operatorilor distributie cantitatea totala de care au nevoie inclusiv seturile robineti Danfoss Panda acordate gratuit conform promotiei ( una din cele 6 bucati comandate va fi acordata cadou)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *