Campanie Romstal- Achiziționează cazane Vitoligno 100S și primești la pachet o drujbă Daewoo

ROMSTAL demareaza Campania CAZANE VITOLIGNO 100S + MOTOFERASTRAU incepand cu 11 Septembrie 2018. Toti clientii finali dar si partenerii nostri (posesori de card Romstal Partener), vor putea achzitiona cazanele VITOLIGNO 100S la un pret mult mai competitiv si vor primi la pachet o drujba pe benzina Daewoo.Vitoligno + drujba

Pachetele formate din cazanele pe gazeificare Vitoligno si acest motoferastrau sunt disponibile intr-un numar limitat. Grabiti-va! Campania este valabila in limita a 180 bucati.

Profitati de avantajele aduse de un cazan excelent! Vitoligno 100S este o centrală termică pe lemn la un preţ atractiv cu o cameră de incărcare pentru lemne de foc cu o lungime de până la 50 cm ceea ce înseamnă că intervalele de realimentare vor fi foarte lungi. Cu un volum de umplere de până la 353 litri, timpii de aşteptare până la realimentare se pot întinde la peste 8 ore. Vitoligno 100 S realizează independenţa de gaz şi combustibilii lichizi și are operare bivalentă pentru prepararea apei calde.

Vitoligno 100-S este un cazan pe combustibil solid cu funcţionare pe principiul gazeificării lemnului. Uşa mare de acces permite încărcarea cu uşurinţă a cazanului cu masa lemnoasă, chiar prin partea frontală. Prin absorbţia oxigenului din camera de încărcare se obţine o combustie avansată a bucătilor de lemn. Gazele de lemn astfel obţinute sunt absorbite de către ventilatorul de absorbţie în camera de ardere căptuşită cu zidărie din siliciu-carbid. Aici, aportul de aer secundar, la temperaturi înalte, contribuie la arderea săracă în emisii de substanţe poluante.

Cazanul este în aceeaşi măsură adecvat pentru construcţii noi şi modernizări, cât şi pentru case unifamiliale. În tandem cu un cazan pe gaz sau combustibil lichid, Vitoligno 100–S preia alimentarea de bază cu agent termic şi apă caldă. De abia la temperaturi extrem de scăzute se vor cupla şi cazanele convenţionale.

O bună exploatare a combustibililor

Tehnica funcţionării pe principiul gazeificării lemnului permite obţinerea unui grad înalt de eficienţă şi o ardere săracă în emisii poluante. Suprafeţele de transfer termic mari, în combinaţie cu ventilatorul de absorbţie menţin o temperatură foarte scăzută a gazelor evacuate şi contribuie la o bună exploatare a combustibililor.

Profitați acum de oferta Romstal și veți primi și motoferăstrăul Daewoo care vă va ajuta să pregătiți mai ușor lemnele pentru iarnă. Motoferastraul se livreaza impreuna cu certificatul de garantie.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *