Campanie pentru posesorii de carduri Romstal

Esti posesor de card Romstal? Atunci, Aquaterm îți dă o mână de ajutor! Acum poti sa primesti cadou o trusă de lipire PPR dacă alegi să cumperi produse de la Aquaterm in valoare de minim 12000 de lei fara TVA. Daca sunteti in cautarea celor mai bune produse pentru a construi sisteme de instalatii de calitate atunci trebuie sa alegeti produsele Aquaterm.

In perioada promotiei, posesorii de card Romstal care achizitioneaza scule pentru lipit PPR AQUATHERM vor beneficia de un termen de plata exceptional – 20 DECEMBRIE 2017 – indiferent de momentul in care se face achizitia.

Pentru a benefica de termenul de plata extins este obligatoriu ca pe factura sa fie doar trusele. In cazul in care trusele se factureaza cu alte produse, nu se va mai acorda termen special de plata.

Facturarea se face in conditii normale de card (nu exista pret special).

Cumulând achizitii sau intermedieri ale produselor AQUATHERM, partenerii Romstal vor primi contravaloarea truselor achizitionate astfel: pentru achizitii in nume propriu vor primi o FACTURA DE DISCOUNT iar pentru intermedieri vor emite catre ROMSTAL o FACTURA DE BONUS. In cazul in care un partener are atat achizitii in nume propriu cat si intermedieri, contravaloarea truselor se va acorda proportional cu tipul de achizitie realizata, atat pe factura de discount cat si pe factura de bonus. 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *