Campanie pentru partenerii Romstal

După cum v-a obisnuit, Romstal are periodic diverse promotii si campanii pentru clientii sai. Astazi prezentam o astfel de campanie care se adreseaza tuturor partenerilor Romstal (posesorii de carduri Romstal Partener).

Acestia vor participa la campania “PROMOVEAZA SEPARATORUL MAGNETIC DE NAMOL DIRTMAG DE LA CALEFFI SI CASTIGA TICHETE CADOU” care se desfasoara in perioada 1 Septembrie– 30 Noiembrie 2017. Partenerii Romstal vor primi la achizitia / intermedierea a 5 separatoare magnetice de namol Dirtmag de la Caleffi un tichet cadou invaloare de 300 de lei.

La aceasta campanie vor participa toate separatoarele magnetice de namol DIRTMAG de la furnizorul Caleffi. Romstal doreste promovarea separatoarelor magnetice de namol Dirtmag Caleffi si familiarizarea partenerilor cu cea mai eficienta solutie de protejare pompei de circulatie a centralelor termice.

Separatorul de nămol separă impurităţile în suspensie transportate în circuitele închise ale instalaţiilor, impurităţi alcătuite în cea mai mare parte din particule de nisip, nămol si rugina, generând pierderi de sarcină foarte mici. Acestea sunt colectate într-o cameră amplă de decantare care permite frecvenţe scăzute de curăţare şi din care pot fi evacuate chiar şi cu instalaţia în funcţiune.

Seria de separatoare de nămol DIRTMAG® este de asemenea prevăzută cu un inel magnetic detaşabil, indicat pentru separarea impurităţilor feroase.

Realizat dintr-un material compozit specific pentru utilizarea în instalaţii de climatizare, acest separator de nămol este foarte flexibil pentru că poate fi instalat atât pe ţevile orizontale cât şi pe acelea verticale.

Modalitate de acordare a tichetelor:

• Bonurile cadou se vor acorda partenerilor Romstal de catre Caleffi Romania prin intermediul Account Managerilor in termen de cel mult 45 de zile de la finalizarea campaniei;

• In momentul acordarii tichetelor Account Managerii vor trebui sa completeze un procesul verbal si sa-l returneze la departamentul Marketing in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data primirii tichetelor;

• Tichetele cadou si taxele aferente acestora sunt suportate integral de furnizorul Caleffi.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *