Campanie pentru partenerii Romstal la achiziții din gama sisteme de irigații

Actualizat la 15 February, 2017 at 03:24 am

In perioada 7 FEBRUARIE – 31 MAI 2017, Partenerii ROMSTAL (posesori de card Romstal Partener) vor primi la achizitia produselor din gama sisteme de irigatii O EXTRA BONIFICIATIE in valoare de 100 RON la atingerea unui prag de achizitii in nume propriu sau la intermediere in valoare de minim 3.500 RON fara TVA.

ACORDAREA BONIFICATIEI PARTENERILOR ROMSTAL:

– se acorda la sfarsitul campaniei;

– pentru achizitiile in nume propriu, atat cu card cat si fara card, partenerii vor primi o FACTURA DE DISCOUNT iar pentru intermedieri (cu card) vor emite catre ROMSTAL o FACTURA DE BONUS. In cazul in care un partener are atat achizitii in nume propriu cat si intermedieri, contravaloarea bonusului se va acorda proportional cu tipul achizitie realizata, atat pe factura de discount cat si pe factura de bonus;

– in cazul partenerilor persoane fizice autorizate, posesoare de card cu R, se vor lua in considerare doar achizitiile in nume propriu. Bonusul se va acorda la sfarsitul campaniei in conformitate cu reglementarile notei 3202 din 18.11.2015.

– valoarea bonusului creste proportional cu procentul de depasire a targetului (ex. daca un cardist atinge o valoare a achizitiilor/intermedierilor cu 50% mai mare decat targetul campaniei, valoarea extrabonusului va fi de 150 RON).


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *