Campanie exclusivă pentru partenerii Romstal – Alege unul dintre cazanele din oțel cu gazeificare Vision și ai un câștig minim garantat de 1350 de lei

Esti instalator si inca nu esti partener Romstal? Atunci iti dam inca un motiv in plus pentru care este necesar sa intri in programul Romstal Partener! In aceasta perioada poti alege pentru clientii tai unul dintre cazanele din oțel cu gazeificare Vision, cu puteri cuprinse intre 20 si 100 kW, și vei avea un câștig minim garantat de 1350 de lei. In functie de puterea cazanului acesta poate ajunge pana la 4140 de lei (TVA inclus). Pentru mai multe detalii contactati inginerii de vanzari Romstal sau intrati pe romstalpartener.ro.

Campanie Romstal partener

Nu ratati ocazia! Daca esti partener Romstal ai avantaje evidente! Romstal este lider pe piata de profil din Sud-Estul Europei, specializat in comercializarea echipamentelor de instalatii pentru constructii. Angajamentul Romstal fata de clientii sai este unul pe termen lung, iar prezenta noastra pe piata este dedicata in intregime in a oferi solutii inovatoare, exclusive, precum si a unor servicii de top care satisfac cele mai exigente cerinte.

Aici gasesti cea mai mare retea de magazine cu 50.000 mp de showroom-uri si depozite. Romstal nu inseamna doar produse si servicii, ci o intreaga infrastructura aflata la dispozitia clientilor nostri.

Deoarece esti partenerul nostru ai consultanta tehnica GRATUITA. Pentru noi niciun proiect nu este prea dificil sau prea indraznet. Gratie echipei de consilieri tehnici, calificata in cadrul Academiei Romstal, toate proiectele sunt pe maini bune. Suntem la dispozitia Dvs. cu detalii tehnice despre produse, dimensionari exacte ale proiectului si solutii optime de implementare.

Un alt avantaj este acela ca aveti asistenta NON-STOP prin Dispeceratul National de Service. La romstal puteti cere informatii, sa va programati punerea in functiune a echipamentelor sau sa semnalati orice neconcordanta in functionarea produselor, la numarul: 0372.123.123, 7 zile din 7, 24h din 24.

Nu esti inca partener Romstal?! Va rugam sa ne transmiteti cererea dvs. la: comenzionline@romstal.ro sau la numarul de telefon 021.3320901. De asemenea, puteti veni in oricare din magazinele noastre. Nu uitati sa aveti la dvs: certificatul de inregistrare a firmei (copie si original), stampila firmei si un act de identitate.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *