Campanie de toamnă la Romstal – Cele mai bune produse, cele mai bune prețuri

Compania noastra si-a propus dintotdeauna sa puna la dispozitia clientilor sai cele mai calitative produse, fabricate de cele mai mari branduri de profil. Fie ca vorbim despre obiecte sanitare, sisteme de incalzire sau solutii de producere a energiei, la Romstal veti gasi cu siguranta produsul potrivit pentru dumneavoastra.

Toamna se dovedeste un moment si mai bun pentru a va achizitiona produsele de care aveti nevoie! La Romstal gasiti sute de produse aflate la reduceri intr-o campanie promotionala fara precedent. Desi ne mandrim cu sute de promotii de-a lungul intregului an, aceasta campanie de toamna reprezinta momentul propice pentru a va pregati pentru sezonul rece si nu numai, deoarece acum este perioada cu cele mai multe promotii.

Daca aveti nevoie de un sistem de incalzire puteti sa optati pentru centrala Bosch Condens 2500W. Comanda sau rezerva o centrala in condensatie Bosch Condens 2500W si primesti GRATUIT un kit de siguranta continand detector de gaz metan si electrovana pentru detectarea scurgerilor de gaze si pentru inchiderea automata a sursei de gaz. Bosch Condens 2500W este o centrala termica in condensare, cu functie dubla (pentru incalzire si preparare apa calda menajera), cu tiraj fortat si camera de ardere etansa. Centralele Bosch Condens se incadreaza in noul val de produse prietenoase cu mediul si care participa activ la conservarea resurselor naturale. Consumul redus de gaze se datoreaza arzatorului modulant cu care acestea vin echipate. Acesta realizeaza o reglare automata a puterii termice a arzatorului obtinandu-se economia unei cantitati mari de energie. Acesta este momentul pentru a obtine confort si economie in acelasi timp. Cu ajutorul centralelor termice cu condensare de la Bosch veti valorifica la maximum capacitatea calorica a combustibilului, extragand maximum de caldura pentru confortul locuintei dumneavoastre.

Daca locuiti la casa puteti opta pentru un alt produs de calitate aflat in promotie, cazanul VIESSMANN din otel pentru incalzirea pe lemne VITOLIGNO 100-S. Acesta este un produs nou in gama noastra dar are deja o reducere pentru a va da ocazia sa va pregatiti pentru o iarna calduroasa. Cazanul pe combustibil solid VITOLIGNO 100-S cu functionare pe principiul gazeificarii lemnului are o camera de incarcare foarte voluminoasa asigurand intervale lungi intre alimentari si o autonomie de functionare foarte mare. Usa mare de acces, permite incarcarea cu usurinta a cazanului cu masa lemnoasa, chiar prin partea frontala. Prin absorbtia oxigenului din camera de incarcare se obtine o combustie avansata a bucatilor de lemn. Gazele de lemn astfel obtinute sunt absorbite de catre ventilatorul de absorbtie in camera de ardere. VIESSMANN VITOLIGNO 100-S garanteaza eficienta si economie de combustibil.

Un alt exemplu de produs aflat in campanie este boilerul emailat TESY cu două serpentine. Acesta reprezintă o inovație în materie de încălzire termală, care asigură încălzirea unei cantități ridicate de apă. Boilerul este dotat cu un rezervor cu capacitate de 200 de litri, fiind recomandat pentru locuințele de mari dimensiuni, unde locuiesc un număr relativ crescut de persoane.

Inovația boilerului constă în faptul că este conceput pentru a reduce consumul de energie, prevenind risipa de energie. Acesta face parte din clasa A de energie, care este cea mai mare clasă în clasamentul consumatorilor casnici mari de energie. Astfel prin utilizarea boilerului TESY vom putea ține sub control consumul lunar de energie, evitând consumul inutil.

In cadrul campaniei promotionale din aceasta toamna puteti sa va echipati baia cu o baterie de baie de calitate, eficienta, acum la preturi excelente.

De asemenea puteti opta pentru sisteme care sa va faca viata mai usoara, sisteme care va vor permite sa controlati in cele mai mici detalii modul in care vor lucra produsele din casa dumneavoastra.

In zilele urmatoare Romstal va va pune la dispozitie un catalog care va prezenta in detaliu produsele disponibile la reducere. Veti putea gasi tot ce va doriti, de la aparate de aer conditionat, centrale termice, accesorii pentru sistemul de incalzire in pardoseala, pompe electronice, sobe tip semineu si multe altele. Pentru cele mai bune produse la cele mai bune prețuri va asteptam intotdeauna la Romstal!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *