Campanie aer conditionat Mitsubishi! Doar pentru partenerii Romstal!

In perioada 24 Aprilie-30 Iunie lansam promotia „BONUS PENTRU AER CONDITIONAT MITSUBISHI” la care participa Partenerii posesori de CARD ROMSTAL si Personalul de Vanzare ROMSTAL (Agenti Vanzari-Account Manageri, Ingineri Vanzari Magazin si Lucratori Comerciali).

CAMPANIE AER CONDITIONAT MITSUBISHI

MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE SI CONDITII DE VALIDARE

Participarea se face prin achiziţionarea sau intermedierea oricarui produs prezentat din lista de aparate de aer conditionat Mitsubishi incluse in campanie. Pentru mai multe detalii despre produsele participante si bonusare consultati agentii comerciali. Fiecare participant la campanie, va primi un bonus/comision in bani in functie de tipul aparatului achizitionat.

Bonusurile se acorda pentru fiecare aparat de aer conditionat format dintr-o unitate interna si o unitate externa. In urmatoarea perioada vom defini coduri de pachete pentru aparatele de aer conditionat Mitsubishi, care la randul lor se vor bonusa conform aceleiasi reguli.

Acordarea bonusului datorat clientilor permanenti se va realiza la sfarsitul campaniei (pana pe 15 iulie) pe baza vanzarilor raportate pe clientii permanenti inregistrati in factura ca parteneri. Nu vor fi luate in calcul pentru determinarea bonusului/comisionului acele vanzari realizate la preturi speciale, peste limita de conditie de pret determinata de grupa de pret alocata clientului in SAP. Pentru situatiile de retur, inregistrate in orice luna fata de perioada pentru care s-a calculat initial bonusul/comisionul, se va scadea valoarea aferenta facturii de retur, inclusiv in urmatoarea luna de dupa finalizarea campaniei sau dupa epuizarea stocului disponibil pentru campanie.

Acordarea subventiei fortei de vanzare se va realiza la sfarsitul campaniei respectand mecanismul de subventionare produse ECO conform Comunicarii 4578 / 01.04.2020:
– pentru produsele achizitionate de Clientul Permanent (in nume propriu sau intermediate) alocat unui Agent vanzari / Lucrator Comercial / IVM subventia este acordata angajatului care are alocat clientul (dupa partenerul AM din comanda)
– pentru clientii care nu sunt alocati (nu au partener tip AM in comanda) subventia se acorda partenerului VE din comanda.

Comisioanele se vor calcula la sfarsitul campaniei (pana pe 15 iulie 2020), pe baza rapoartelor de vanzari din SAP (Z_FACTX) si vor fi trimise de catre Directorul Strategii Marketing Serviciului
Salarizare si catre Operatorul de Carduri. Serviciul Salarizare se va asigura de plata comisioanelor odata cu celelalte comisioane. Operatorul de Carduri se va asigura de plata
comisionului catre partenerii posesori de CARD ROMSTAL.

Vor face exceptie de la subventionare aparatele de aer conditionat comercializate in conditii suplimentare de reducere peste regula de card.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 747 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *