Campania de primăvară continuă! La Romstal ai nenumărate pachete promoționale pentru băi speciale

Amenajează-ți toată baia cu pachetele promoționale pe care ți le-am pregătit! La Romstal ai oferte excelente care îți vor permite mobilarea băii cu produse de calitate la prețuri reduse cu până la 40%. Ți-am pregătit un pachet excelent, denumit Odiseea, disponibil în două variante, pentru o baie de dimensiuni normale și una mai mică. Pachetul este format din lavoar cu picior și baterie, vas wc cu rezervor și capac din termoplast și cadă Mira cu baterie și set de duș Gap.

PACHET ODISEEA

PACHET BAIA MICANu îți dorești cadă în baie?! Poți opta pentru pachetul format din cabina de duș Zeya Ascot, rigolă de duș Aqua Ambient și grilă de inox pentru rigolă. Pachetul vine la un preț excelent de 1450 de lei, în condițiile în care dacă ai achiziționa separat, doar cabina are un preț de 1500 de lei.

PACHET CABINA DUS+RIGOLABineînțeles, în contextul situției curente generată de epidemia de coronavirus, campania Romstal se va desfășura cu anumite particularități. Recomandăm clienților să comande online pe www.romstal.ro sau pe platforma www.romstalpartener.ro oferind un discount suplimentar de 5% și transport gratuit la toate comenzile din luna martie.

Dacă ofertele de mai sus nu vă surâd deoarece aveți nevoie doar de un vas wc de calitate vă invităm să aruncați o privire pachetului de lux format din vasul wc suspendat O. Novo de la Villeroy & Boch, rezervor încastrat Oli Diamante Evo250 cu cadru și plăcuță de acționare River și capac de wc O.Novo cu soft-close. Pachetul are un preț de neratat de numai 990 de lei față de un preț întreg de 1680 de lei, dacă ați comanda componentele separat.

Pachet wc onovo+wc suspendat evo250Pachetul Mira este format din lavoar ceramic cu picior și baterie Nico, vas wc cu rezervor și capac și cadă cu suport și baterie. Toate aceste elemente au un preț de numai 999 de lei. Grăbește-te și profită de oferte de neratat. Acest pachet pentru baie are un efect estetic maxim, surprinzând prin eleganță și funcționalitate. Este special conceput pentru a rezista cu brio o perioadă cât mai lungă de timp și să satisfacă toate gusturile utilizatorului.PACHET MIRAPentru instalatori care au lucrări mari sau pentru cei care doresc să-și construiasca un hotel sau o pensiune, am creat o ofertă la un număr mai mare de rezervoare wc încastrate. Astfel, pentru cei care vor cumpăra acest pachet, la 6 rezervoare Oli Diamante Evo250 achiziționate vor primi unul gratuit. Nu ratați această ofertă valabilă până la 31 mai 2020!6+1 REZERVOR OLI DIAMANTE EVO250

Nu în ultimul rând, am redus prețul la mai multe serii de baterii Kludi. Bateriile termostatate Kludi Zenta, bateriile Kludi Ameo și sistemul de duș igienic cu funcție de bideu Kludi Bozz au acum prețuri reduse cu până la 15%. Kludi ZentaAcum aproape 100 de ani KLUDI a început să producă baterii de baie folosind metode tradiționale de măiestrie. Compania s-a bazat pe produse de înaltă calitate lucru care i-a transformat într-un nume important pe piață. Afirmația “Apa în perfecțiune” se regăsește în produsele KLUDI. Acest crez se întrevede și in colectia KLUDI Pure & Easy, adresata persoanelor deschise catre un stil de viață modern și care apreciază o baie expresivă, dinamică.KLUDI AMEO

Bateriile disponibile la Romstal din colecția KLUDI se remarcă prin designul elegant, expresiv, modern dar și printr-o funcționalitate fără cusur. Aceste baterii se adresează oamenilor deschiși la nou cu un stil de viață modern.KLUDI BOZZ

KLUDI reprezintă o alegere întotdeauna potrivită pentru cei care doresc un design minimalist care poate fi perfect integrat în stilul modern de baie.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 725 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *