Caloriferele Romstal Vision – Eficiență maximă la un super preț

Actualizat la 20 November, 2018 at 11:24 am

Vino în magazinele Romstal si cauta caloriferele din otel Romstal Vision pentru instalatiile tale de incalzire interioare, fie ele rezidentiale sau comerciale. Acestea sunt disponibile în diverse dimensiuni incepand cu o lungime de doar 400 mm si ajungand pana la 2400 mm. Caloriferele sunt de tip 22 sub forma de panou si au o adancime de 11 cm ceea ce inseamna ca se preteaza excelent pentru camere de dimensiuni medii. Ele sunt fabricate in conformitate cu norma europeana DIN EN 442.

Calorifere de otelGama larga de dimensiuni permite acoperirea in totalitate a suprafetei de sub ferestrele din casa, indiferent de marimea acestora. Alegand dimensiunea potrivita veti putea incalzi aerul din camera mult mai uniform.

Caloriferele Romstal Vision se remarca prin rezistenta buna la coroziune, datorata finisarii prin tehnologia nano-ceramica. Suprafata lor de incalzire este constituita din panouri si aripioare. Calorifele Vision vin echipate cu toate accesoriile de instalare (dop, aerisitor, console, suruburi si dibluri).

Vopsirea este facuta cu alb printr-un tratament fizico-chimic care are un proces dublu de finisare (antifonare si vopsire in camp electrostatic) ce garanteaza un produs de calitate superioara. Acest tip de acoperire a permis obtinerea unei suprafete lucioase extrem de rezistente si placute la atingere.

Caloriferul realizat din otel are un randament termic ridicat si confera utilizatorului atat confort termic ridicat cat si costuri mici de exploatare. Dintre toate modelele disponibile pe piata acestea sunt cele mai accesibile ca preţ şi sunt uşor de montat. Caloriferele din otel sunt caracterizate de faptul că distribuie foarte rapid căldura.

Daca inca nu v-ati hotarat sa achizituionati unul dintre caloriferele tip panou Romstal Vision din otel trebuie sa precizam ca acestea au proba de presiune efectuata conferind utilizatorului siguranta etanseitatii produsului.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *