Caloriferele Kermi – probabil cea mai buna solutie de incalzire!

Actualizat la 4 September, 2019 at 12:36 pm

Iarna bate la usa si caloriferele sunt alaturi de centrala termica protectia noastra impotriva frigului. Kermi este un pionier în materie de economie si ecologie. Cu ingeniozitate si viziune a reusit sa dezvolte standarde pentru industrie, cum ar fi primul radiator cu temperatura scazuta, vopsea ecologica dublustrat si complet integrata, monturi supape kvpresetate. Noile tehnologii, idei inovatoare si solutii neconventionale sunt necesare mai mult decât oricând, în special în domeniul eficientei energetice. Pentru a afla mai multe informatii despre caloriferele din otel produse de Kermi va invitam sa urmariti filmuletul de mai jos.

Datorita tehnologiei sale brevetate X2 cu o crestere de pâna la 100% a portiunii radiante se asigura o mai buna aplicare a eficientei unui generator de caldura cu puterea termica optima în camera si confort maxim chiar si la temperaturi scazute de sistem.

În cea mai mare a perioadei de încalzire, caloriferele lucreaza la sarcina partiala cu masa redusa a fluxurilor. În cursul acesteia, temperatura medie a suprafetei caloriferului scade considerabil si cu ea si starea de spirit a utilizatorilor. O temperatura a suprafetei sub 40 ° C este suficienta sa atinga temperatura camerei desemnate dar nu da un sentiment real de confort. Therm X2 pune în sfârsit capat la acest lucru deoarece în flux continuu serial produce în mod necesar o temperatura considerabil mai mare pe suprafata de pe placa frontala si, ca rezultat o mai mare portiune de pâna la 100% radiata.

calorifer kermi

765qwerty765