Calorifere Lazzarini made in Italy

Lazzarini este o companie internationala specializata in proiectarea, dezvoltarea, producerea și comercializarea de calorifere. Oferta acestui furnizor cuprinde atat  game de radiatoare port prosop pentru baie cat si calorifere decorative cu un design deosebit. Lazzarini este activă în peste 20 de țări, inclusiv în Europa, America de Sud și de Nord, Africa de Nord, Australia și Noua Zeelandă, cu scopul de a investi continuu resursele în servicii pentru clienți și satisfacție.

radiator merano

lazzarini-empoli-mirrorlazzarini-radiatori-logoActivitățile de cercetare și dezvoltare se bazează pe două principii de bază ce au ca scop satisfacerea nevoii clientilor pentru funcționalitate design si stil. Caloriferele Lazzarini sunt dezvoltate in urma unor teste stricte de laborator, alegerea celor mai adecvate materiale, opțiuni de finisare și eleganță pentru a produce doar produse premium.

Povestea companiei Lazzarini, ca a altor multe alte companii italiene, este povestea unei familii. Luciano Lazzarini în 1974 a început să lucreze în industria de constituire a unei societăți cu numele radiatoare Sile și care duce până în 1999. Compania Lazzarini a fost înființată 2004. Această nouă afacere în domeniul radiatoarelor port prosop calde a fost rezultatul unei experiențe consolidate a familiei Lazzarini obtinut in peste 30 de ani în sectorul calorifere de otel.

In oferta Romstal puteti gasi o colectie impresionanta de calorifere port prosop din otel marca Lazzarini folosite in special in baie. Sunt insa si modele mai deosebite care pot fi folosite cu succes in living sau in orice alt loc. Exemplul nostru este radiatorul Empoli cu oglinda.

De departe insa cel mai popular model al producatorului italian este San Remo. Acest radiator de baie este produs intr-o gama larga de dimensiuni si forme fiind disponibil atat in forma curbata cat si dreapta, alb sau cromat.

radiator de baie SAN REMO

 

 

 

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *