Calorifere din otel Kermi.

Actualizat la 20 August, 2019 at 08:14 am

Cãldura si apa sunt prea importante pentru a le neglija si pentru a face compromisuri.

De aceea, Kermi, cu o experientã de peste 30 de ani în domeniu, fiind printre cei mai cunoscuti producãtori din Europa, prin inovatiile sale de pionierat, oferã o tehnologie modernã de încãlzire si confort.

calorifer otel therm-x2Siguranta înseamnã mai mult decât încredere.

Kermi va oferã sigurantã la un nivel foarte înalt, respectiv o gamã variatã de materiale de calitate cu o functionalitate perfectã. Datoritã preturilor în crestere continuã a energiei si a cerintelor tot mai exigente, utilizarea optimã a energiei a devenit o necesitate. Tehnologia modernã care pânã în prezent se putea realiza doar prin instalatii montate în centrala termicã sau pe acoperis (cazane în condensatie, panouri solare) , acum pot functiona eficient si prin intermediul unor corpuri de încãlzire amplasate în cãminul dvs. Kermi a fãcut un pas mare înainte în domeniul instalatiilor de încãlzire încã de acum 25 de ani, când a dezvoltat corpurile de încãlzire de temperaturã scãzutã. De asemenea introducerea tehnologiei de vopsire în douã straturi a fost un model urmat de colegii de bransã. Datoritã ideilor inovative, Kermi a reusit sã punã bazele unor noi standarde în tehnologia încãlzirii din zilelele noastre.calorifere-otel-kermiTherm X2 este primul si singurul corp de încãlzire prin intermediul cãruia se poate economisi energie si în acelasi timp se asigurã mai mult confort.
Datoritã calitãtilor sale exceptionale a fost premiat de cãtre Forumul Energetic din Bayern.calorifer-kermiÎn cazul corpurilor de încãlzire de pânã acum plãcile se încãlzeau simultan (în paralel), în cazul Therm X2 se va încãlzi prima datã elementul din fatã. Pe durata unei functionãri normale, plãcile din fatã se încãlzesc integral iar plãcile din spate abia se încãlzesc. Astfel datoritã puterii în continuã
crestere si capacitãtii de transfer termic, încãperea se va încãlzi foarte repede. În comparatie cu corpurile de încãlzire clasice, rezultatul Therm X2 este exceptional din mai multe puncte de vedere:

  • ajunge cu 25% mai repede la capacitatea de încãlzire maximã;
  • radiazã cu 100% mai multã cãldurã în timpul functionãrii normale
  • cheltuielile de încãlzire se reduc cu pânã la 11% datoritã ventilului special.
zp8497586rq

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.