Calorifere din otel Kermi cu cadou!

In aceasta perioada caloriferele din otel cu alimentare in pardoseala produse de Kermi sunt comercializate intr-o promotie speciala. La fiecare calorifer tip panou cu ventil incorporat primesti gratuit un cap termostatic cromat. Caloriferele Kermi incorporeaza tehnologie  X2 prin care panoul frontal al caloriferului se incalzeste cu prioritate cedand caldura in incapere in timp ce panoul din spate se incalzeste ulterior diminuand astfel pierderile de caldura.

Astfel datorita puterii in continua crestere si capacitatii de transmisie incaperea se va incalzi foarte repede. In comparatie cu radiatoarele plate rezultatul este exceptional din mai multe puncte de vedere: Therm X2 ajunge cu 25% mai repede la capacitatea de incalzire maxima. Emana cu 100% mai multa caldura in timpul functionarii normale iar cheltuielile de incalzire se reduc cu pana la 11% datorita supapei.

Principil unic X2, asigura confort maxim si in acelasi timp reduce consumul de energie iar alimentarea inferioara a caloriferului este aproape invizibila eliminand astfel problema tevilor inestetice care serpuiesc pe pereti.

calorifer otel Kermi

Datorita preturilor in crestere continua a energiei si a cerintelor cat mai exigente utilizarea optima a energiei a devenit o necesitate. Tehnologia moderna care pana in prezent se putea realiza doar prin instalatii montate in pivnita sau pe acoperis, acum pot functiona eficient si prin intermediul unor corpuri de incalzire amplasate in caminul dvs.

Principiul inovativ X2 care asigura circulatia in serie a agentului termic este patentat

Therm 2X este primul si singurul calorifer prin intermediul caruia se poate economisi energie si in acelasi timp se asigura mai mult confort. Datorita calitatilor sale exceptionale a fost premiat de catre Forumul Energetic din Bayern.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *