Calorifere din otel Kermi – calitate nemteasca pentru iarna romaneasca!

Actualizat la 7 September, 2020 at 08:34 am

Incepand din acest an Romstal comercializeaza calorifere din otel produse in Germania de compania Kermi. O gama impresionanta de radiatoare din otel de tip panou ce cuprinde 66 de dimensiuni diferite astfel incat orice spatiu ai avea de incalzit sa gasesti o solutie potrivta la noi. Kermi este un pionier în materie de economie si ecologie. Cu ingeniozitate si viziune a reusit sa dezvolte standarde pentru industrie, cum ar fi primul radiator cu temperatura scazuta, vopsea ecologica dublu-strat si complet integrata, monturi supape kv-presetate. Noile tehnologii, idei inovatoare si solutii neconventionale sunt necesare mai mult decât oricând, în special în domeniul eficientei energetice. Inovarea este un proces constant corelat cu cerintele pietei si preocuparile clientilor, de la instalatori, distribuitori, ingineri de productie si pana la utilizatori de produse.

 

Cu Therm X2, Kermi ofera un calorifer de otel unic la nivel global ca raspuns la cerintele tehnologice de încalzire ale viitorului. Se poate combina cu toate sistemele de încalzire si datorita tehnologiei sale brevetate X2, acesta este ideal chiar si pentru sursele de caldura moderne, generatoare eficiente de energie, cum ar fi pompele de caldura, sisteme solare termice sau instalatii de incalzire clasice. Acest calorifer face economii de energie reale in timpul transferului de caldura. Ca rezultat, panoul de otel radiator devine mijlocul perfect de viitor pentru transferul de caldura într-o perioada orientata spre maximum de eficienta energetica. Adaugand la toate astea siguranta unui calorifer produs in Germania cu 10 ani garantie in sistem propriu de incalzire credem ca alegerea unui cumparator istet este deja luata.Dimensionare calorifere

 

Datorita tehnologiei sale brevetate X2 cu o crestere de pâna la 100% a portiunii radiante se asigura o mai buna aplicare a eficientei unui generator de caldura cu puterea termica optima în camera si confort maxim chiar si la temperaturi scazute de sistem. În cea mai mare a perioadei de încalzire, radiatoarele lucreaza la sarcina partiala cu masa redusa a fluxurilor. În cursul acesteia, temperatura medie a suprafetei caloriferului scade considerabil -si cu ea si starea de spirit a utilizatorilor. O temperatura a suprafetei sub 40 ° C este suficienta sa atinga temperatura camerei desemnate dar nu da un sentiment real de confort. Therm X2 pune în sfârsit capat la acest lucru deoarece în flux continuu serial produce în mod necesar o temperatura considerabil mai mare pe suprafata de pe placa frontala si, ca rezultat o mai mare portiune de pâna la 100% radiata. Ca urmare, aveti un calorifer eficient pentru fiecare sistem de încalzire.

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.