Calorifere din otel cu elementi Comby

Actualizat la 3 May, 2016 at 08:50 am

comby-3

Suntem obisnuiti cu caloriferele din otel panou dar la fel ca la fonta ori aluminiu exista calorifere care se vand la element si din otel. Caloriferele Comby sunt realizate intr-o gama completa de inaltimi, latimi si lungimi:

  •  cu 2 pana la 6 coloane (latimi de la 66 mm la 230 mm)
  •  inaltimi interaxe de la 235 mm pana la 2492 mm.
  •  puteri termice pe element de la 29 la 504 W (la t=60°C)

calorifere-otelCaloriferul se poate asambla din elementi, imediat, usor si rapid, obtinandu-se puterea termica necesara.
– caloriferul Comby este realizat din capete din otel matritat de grosime 1.5 mm, imbinate prin sudura cu tevi din otel avand diametrul 25 mm si grosimea peretelui de 1.2 mm.

comby 2comby

 

Caloriferul este realizat dupa un procedeu ce garanteaza suduri invizibile si vopsire rezistenta in timp.
– fiecare element este supus unui tratament protectiv de fosfatare, apoi este vopsit cu email cu pulberi epoxidice.

Cei care au nostalgia formei clasice a caloriferului din fonta pot alege acum elementele de calorifer Comby.

Element calorifer din otel tubular Comby, 2 coloane Element calorifer din otel tubular Comby, 3 coloane Element calorifer din otel tubular Comby, 4 coloane Element calorifer din otel tubular Comby, 5 coloane
2-coloane 3-coloane 4-coloane 5-coloane

Fiecare element este filetat individual cu butuc de diametru nominal de 1 tol. Capetele au o rază de curbură egală cu 20 mm. Sigiliu hidraulice testate de două ori: pe elementul unic și bateria complet, la 10,5 bar specificate în standardele EN442. Presiune de lucru maximă este de 8 bari iar temperatura maximă de funcționare este de 95 ° C. Fiecare element este supus unui tratament de fosfatare și curățare de protecție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *