Calorifere din aluminiu Geniale!

Caloriferele din Gama Innovatium au fost concepute pentru a maximiza eficienta aluminiului in ceea ce priveste schimbului termic al radiatorului. Innovatium este gama ce subliniaza caracterul puternic de inovatie si de schimbare si exprima dorinta de a crea solutii care transforma radiatoarele in sistemul de incalzire al viitorului. Radiatorul Geniale 1 detine un certificat de performanta termica eliberat de Politehnica din Milano, institutie universitara recunoscuta la nivel international pentru activitatile de cercetare avansata.

calorifer aluminiu

  1. Optimizarea dimensiunilor conexiunilor hidraulice la diametrul de 3/4 astfel avand o dimensiune mult mai apropiata de dimensiunea reala a tevilor de alimentare de 1/2.
  2. Modificarea capului elementului, caracterizata de prezenta unei conexiuni hidraulice ''libere'' care permite o mai buna circulatie a aerului, astfel imbunatatindu-se randamentul termic al elementului.
  3. Optimizarea raportului dintre volumul de apa ce circula in element si volumul total al elementului in sine, astfel imbunatatindu-se raportul dintre greutatea elementului si puterea acestuia.
  4. Cresterea semnificativa a suprafetei radiante, obtinuta prin reducerea dimensiunilor camerei de apa si racordurilor hidraulice.
  5. Pachetul specific de aripi laterale ce permite obtinerea unui randament termic superior cu suprafete mai putin ample ale elementului
  6. Un nou concept de dop de inchidere care:
  • nu este sudat si prin urmare, nu exista bavuri de sudura;
  • este confectionat din placa de otel aluminat, in consecinta nu corodeaza;
  • garanteaza etanseitatea hidraulica, datorita unei garnituri inelare;
  • datorita amplasarii sale specifice in linie cu conexiunea hidraulica, nu permite depunerea reziduurilor din instalatie pe fundul elementului, astfel avand o durata de viata mai mare.

Restilizare a formelor, cu un design nou si utilizand o tehnologie moderna. Nu este sudat si nu prezinta, prin urmare, bavura de sudura si problema formarii reziduurilor in partea inferioara a radiatorului; Etanseitate hidraulica garantata de garnitura inelara O-ring. Realizat din placa de otel acoperit de un strat de aluminiu; Supus tratamentului anticoroziv Aleternum.

Procesul de vopsire:

Se efectueaza prin ANAFOREZA+PULBERI astfel elementul are o durata de viata mai mare si vopseaua aplicata da un aspect impecabil elementului.

calorifere din aluminiu

Element de calorifer din aluminiu cu agent termic apa calda sau abur de joasa presiune. Puncte forte ale caloriferelor din aluminiu Geniale, pe scurt:
7 brevete; Design exclusiv; Dop inovativ; Raport optim masa-putere; Anaforeza + Pulbere; Inertie termica redusa; Cresterea zonelor de schimb termic; Reducerea costurilor de incalzire

Fiecare calorifer trebuie sa fie echipat cu un dezaerator, preferabil de tip automat (mai ales daca trebuie separat radiatorul de instalatie);
·Apa din instalatia de incalzire trebuie sa aiba o valoare de pH cuprinsa intre 7 si 8 la temperatura e 25 *C
· este interzisa utilizarea produselor abrazive la curatarea suprafetelor;
· este interzisa utilizarea unor vase de umidificare din material poros, de exemplu teracota;
· evitati separarea completa a radiatorului de restul instalatiei prin inchiderea totala a robinetului;
· in cazul in care este necesar foarte frecvent sa aerisiti radiatorul, instalatia de incalzire ar putea prezenta defectiuni, deci solicitati interventia operatorului dvs. service de incredere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *