Calorifere compacte cu suprafata profilata Therm X2

Actualizat la 6 May, 2014 at 12:43 pm

Ce inseamna de fapt un calorifer compact cu suprafaţă profilată Kermi. Un produs nemtesc este considerat superior celorlate produse de pe piata si vom vedea acum de ce?!

Vopsite strălucitor, cu plăci de acoperire laterale şi superioară, aceste calorifere ofera o solutie de căldură avansată în formă modernă, cu un randament de încălzire ridicat – exact  ceea ce trebuie pentru temperaturi joase ale agentului termic. Acest tip de calorifer din otel beneficiaza si de o reglare fină şi dinamică prin cantitatea de apă scăzută. Pot fi folosite pentru toate sursele de căldură: combustibil lichid, gaz sau încălzire cu centrala aflată la distanţă, energie solară sau instalaţie de încălzire obişnuită. Pentru funcţionarea optimă a cazanului. Tipul 12, cu numai 66 mm adâncime constructivă, are randament optim datorită cantităţii scăzute de apă, iar
nişele de montaj devin inutile.

calorifer otel kermiTehnică X2-Inside (economisire de până la 6%)

  • Timp de încălzire rapid. Alimentarea în serie a plăcilor cu apă, duce la un ciclu de încălzire mai scurt, timpi de funcţionare reduşi, iar ventilul închide mai repede.
  • Radiaţie termică sporită în cameră datorită temperaturii medii mai mari a suprafeţei plăcii frontale în fiecare moment al ciclului de încălzire.
  • Pierdere de căldură redusă prin radiaţia termică scăzută spre pereţi. Datorită temperaturii medii mai mici a suprafeţei plăcii posterioare în fiecare moment al ciclului de încălzire.
  • ΔT mai mare între tur şi retur. Apa de încălzire trebuie să parcurgă în radiator un traseu mai lung. Astfel, în cazul funcţionări la încărcări termice parţiale a instalaţiei, creşte randamentul energetic şi scad pierderile în circuit.

In aceasta perioada la achizitionarea unui Calorifer din otel Kermi cu ventil si alimentare prin pardoseala primesti gratuit un cap termostat cromat.

calorifer din otelValorile kv ale ventilelor presetate din fabrică (economisire de pănă la 6%)

  • Ventile presetate din fabrică la valorile kv garantează raporturi hidraulice aproape ideale în sistemul de încălzire.
  • În plus se mai economiseşte încă cca. 20% din curentul electric utilizat pentru alimentarea pompei de circulaţie.

Caloriferele din otel Kermi sunt o dovada de tehnică de căldură universală si au garanţia unor produse executate la standarde înalte de calitate Kermi. Daca sunteti plictisiti de aspectul profilat al caloriferelor clasice din otel, trebuie sa stiti ca Romstal aduce pe baza de comanda si calorifere din otel cu suprafata plana, de la acelasi furnizor.

calorifer suprafata plana


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *